«Γιάννης ο όμορφος»: Το ανέκδοτο του Σερβετά για το οφσάιντ που θα πρεπε να διδάσκεται στα σεμινάρια της ΚΕΔ
Βρείτε μας στο

Τον γνωρίσαμε- τουλάχιστον το ευρύ κοινό, μιας και νωρίτερα εμφανιζόταν και σε τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης- μέσα από το υπέροχο Comfuzio, εκεί που εμφανιζόταν για να λέει κυρίως ανέκδοτα στο πλάι του Αντώνη Κανάκη, του αδικοχαμένου Αντώνη Παραρά και του Σωτήρη Καλυβάτση.

Στη συνέχεια, απέκτησε αυξημένο ρόλο στο Α.Μ.Α.Ν. (το οποίο έγραψε ιστορία, αλλάζοντας για πάντα τις σατιρικές εκπομπές) και, λίγα χρόνια μετά, στο Α.Μ.Α.Ν. Τα καθάρματα, ήταν ο τρίτος της παρέας με Κανάκη-Καλυβάτση.

Φυσικά, ακολούθησε το Ράδιο Αρβύλα και, εδώ και μερικά χρόνια, το Βινύλιο, τα οποία ουσιαστικά συμπαρουσιάζει με τον Κανάκη. Ωστόσο…

Ωστόσο, υπήρχε και μια εκπομπή-η οποία, μάλιστα, είχε στον τίτλο της το όνομά του- που «παρενεβλήθη» και που ο Γιάννης Σερβετάς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής μπροστά από τις κάμερες.

Ο λόγος για το «Γιάννης ο όμορφος» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το 2007 και για λίγες, σχετικά, «παραστάσεις». Σ’ αυτό ο Σερβετάς οπτικοποιούσε κατά βάση ανέκδοτα και έδινε ρεσιτάλ ως Γιαγιά Δωροθέα.

Και μπορεί να μη μας άλλαξε την τηλεοπτική ζωή (επρόκειτο για συρραφή αστείων ατάκτων ερριμμένων- και πολλά εξ αυτών δεν ήταν και τόσο πετυχημένα), όμως υπήρχαν στιγμές που ο Γιάννης και η παρέα του έδιναν ρέστα.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της εκπομπής ήταν το βίντεο για το οφσάιντ. Εκεί ο Γιάννης προσπαθούσε να πετύχει το ακατόρθωτο: να δώσει σε μια γυναίκα να καταλάβει τι ακριβώς είναι το οφσάιντ και πότε υπάρχει παράβαση και πότε όχι.

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

Με τη βοήθεια μιας τσάντας και μιας σειράς ανυπόμονων να ψωνίσουν γυναικών, ο Σερβετάς το κατάφερε με τον πιο περίτεχνο τρόπο.

Ποια ΚΕΔ, τώρα;

Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα…