3 θέσεις για να αξιοποιηθεί ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά το τέλος της πανδημίας
Βρείτε μας στο

Είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς.

Η δημοφιλία του (και δικαίως) αγγίζει συντριπτικά ποσοστά.

Δεν υπάρχει Έλληνας -και δύσκολα θα υπάρξει στο μέλλον-που να συγκεντρώνει τόσες συμπάθειες από όλα τα μέρη του πληθυσμού.

Κάποια στιγμή όμως (ελπίζουμε σύντομα) θα τελειώσει η πανδημία. Θ’ απαλλαχθούμε από τον εφιάλτη του κορωνοϊού.

Και τότε αν ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν θέλει να συνεχίσει την πορεία του ως (υποδειγματικός) λοιμωξιολόγος, θα μπορούσε να διαλέξει οποιαδήποτε καριέρα επιθυμεί.

Με κάποιες ιδανικές θέσεις (βάσει χαρακτήρα) για ν’ αξιοποιηθεί, όπως οι εξής:

Αρχιδιαιτητής VAR

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η καχυποψία. Ακόμα και μετά την έλευση του VAR η αμφισβήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών παραμένει. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος κοινής αποδοχής. Δεν υπάρχει ένα πρόσωπο που να εγγυάται σε όλους τη διαφάνεια και το 50-50. Όλα αυτά τα στοιχεία δηλαδή που συγκεντρώνει ο Τσιόδρας. Και εξασφαλίζουν ότι αν τυχόν αναλάμβανε εκείνος υπεύθυνος, θα υπήρχε η μοναδική πιθανότητα τα κοράκια να σφυρίζουν ό,τι βλέπουν.

3 θέσεις για να αξιοποιηθεί ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά το τέλος της πανδημίας

Υπουργός Οικονομικών

Με τη δημοφιλία που διαθέτει θα μπορούσε να πάει και για ψηλότερα. Ως και πρωθυπουργός σε οικουμενική κυβέρνηση θα μπορούσε να γίνει. Όπως ήδη έχουμε καταλάβει όμως, ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι σεμνός. Θα ήθελε (αν ποτέ ασχολούταν με την πολιτική) να ξεκινήσει από χαμηλότερα. Και ως ο ιδανικός άνθρωπος να του εμπιστευτείς τα λεφτά σου χωρίς την παραμικρή ανησυχία ατασθαλίας, κακοδιαχείρισης ή λαμογιάς, θα αποτελούσε τον ιδανικότερο Υπουργό Οικονομικών που θα μπορούσε να έχει η χώρα.

3 θέσεις για να αξιοποιηθεί ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά το τέλος της πανδημίας

Παρουσιαστής «Χρυσού Κουφέτου»

Φαίνεται ασόβαρο, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο. Εξάλλου τι είναι πιο σοβαρό από το να βρεις τον άνθρωπό σου; Το ταίρι με το οποίο θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου; Και ποιος είναι ο καταλληλότερος για να του αναθέσεις τέτοια δουλειά από έναν τύπο που εμπιστεύεσαι απόλυτα; Έχοντας ήδη λοιπόν τηλεοπτική εμπειρία από τις απογευματινές του εμφανίσεις, θα έκανε την Αννίτα Πάνια να μοιάζει ερασιτέχνης. Και προσφέροντας την ασφάλεια ότι «αν τον/την εγκρίνει ο Τσιόδρας, αποκλείεται να μην είναι καλός/ή» θα έσμιγε αμέτρητα ζευγάρια.

3 θέσεις για να αξιοποιηθεί ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά το τέλος της πανδημίας