ΠΑΣΟΚ σώσε μας: Το t-shirt της χρονιάς για το κίνημα που έχει γίνει ανάρπαστο (Pic)
Βρείτε μας στο

Σεισμοί, καταποντισμοί και πανδημία. Από τη μέρα που έφυγε το κίνημα από τις ζωές μας, μας βρίσκει η μία συμφορά μετά την άλλη.

Γιατί ας μην κρυβόμαστε. Καλοί οι γιατροί και ακόμα καλύτεροι οι ερευνητές και οι επιστήμονες, αλλά αν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα μας είχε σώσει από τον κορωνοϊό μέχρι να πεις «Λαλιώτης».

Με ΠΑΣΟΚ στην εξουσία δεν θα είχε μπει η χώρα σε καραντίνα, αλλά ο covid-19. Αντί για σπίτι θα μέναμε στα μπουζούκια και ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θα μας έδινε οδηγίες για το πώς θα πλένουμε τα χέρια μας, αλλά για το πώς θα πετάμε με ασφάλεια το γαρύφαλλο για να μη βγάλουμε το μάτι της αοιδού.

Όπως είπε και ένας σοφός σύντροφος «Με ΠΑΣΟΚ αν έστελνες 50 φορές “6” για σωματική άσκηση θα πέρναγες γυμναστική ακαδημία χωρίς εξετάσεις».

Γι’ αυτό η λύση είναι μία. Επιστροφή του κινήματος για να μας σώσει. Το sportarena.gr αφουγκράστηκε την ανάγκη του κοινού και έφτιαξε το πιο μυθικό, σοσιαλιστικό μπλουζάκι όλων των εποχών, που έχει γίνει ανάρπαστο. Αν ανήκεις στο βαθύ ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται να μην το έχεις. Δείτε το με ένα κλικ εδώ

 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…