Ένα λάγνο βλέμμα προς την πλευρά του Λίο. Έπειτα, κοντινό στα πόδια της από την κάμερα του μαέστρου Μάρτι, στην συνέχεια βλέπουμε το ροζ φόρεμα, ύστερα πάμε στα τακούνια, ξανά πρόσωπο.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η σύντομη (μπορεί να είναι πανέμορφη, αλλά δύσκολα θα την αποκαλέσει κανείς «θηλυκό Φασούλα») διαδρομή, σ’ αυτά τα λίγα δεύτερα που διαρκεί, το μυαλό μας έχει πάει περίπατο και στην πορεία έχασε το δρόμο, με αποτέλεσμα να το χάσουμε δια παντός.

Ειδικά το σημείο που σπρώχνει με τα πόδια της μακριά τον Ντι Κάπριο- που, ο δόλιος, μοιάζει έτοιμος για να παλέψει ακόμα και με αρκούδα προκειμένου να… κάνει παιχνίδι με την συμπρωταγωνίστριά του- αποτελεί στιγμή κινηματογραφική ανθολογίας από αυτές που στοιχειώνουν τα όνειρα των εφήβων (δηλαδή όλων των αντρών, μιας και δε μεγαλώνουμε ποτέ).

Ναι, σωστά: πίσω στο 2013 και τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ» ο Μάρτιν Σκορτσέζε παρέδωσε ένα σπιντάτο διαμαντάκι, ενώ παράλληλα έκανε ευρέως γνωστή την Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία «μέσω» λίγων μόνο λήψεων έγινε ο απόλυτος έρωτας του ισχυρού (στα ανεπίσημα χαρτιά…) φύλου.

Όχι άδικα, έτσι δεν είναι;

Μπορεί, ωστόσο, το “Wolf of Wall Street” να έκανε mega star την Μάργκοτ, όμως θα χρειαζόταν μια «επιβεβαίωση» της αδιαμφισβήτητης ομορφιάς της, προκειμένου να στρογγυλοκαθίσει στον άτυπο θώκο της πιο όμορφης γυναίκας σε ολόκληρο το σύμπαν.

Αυτό έμελλε να συμβεί μια διετία αργότερα, το 2015, στο «Μεγάλο Σορτάρισμα». Η δραμεντί, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, του Ανταμ ΜακΚέιν εξηγούσε τα πώς και τα γιατί βούλιαξε ο οικονομικός κόσμος (κι εν συνεχεία σχεδόν ολόκληρος ο… σκέτος κόσμος) το 2007, σε ένα φιλμ με All Star Cast (Ράιαν Γκόσλινγκ, Στιβ Κάρελ, Κρίστιαν Μπέιλ) το οποίο ήταν συμπαθέστατο μεν, ελαφρώς υπερτιμημένο δε.

Ποσώς.

Αυτό που μας νοιάζει (καλά το μαντέψατε, είμαστε πράγματι τόσο ρηχοί) είναι η εμφάνιση της Μάργκοτ Ρόμπι για ελάχιστα δεύτερα μέσα σε μια μπανιέρα, εκεί που μας εξηγούσε με τον πιο απλό τρόπο ορισμένους δυσνόητους οικονομικούς όρους.

Το αποτέλεσμα; Δεν καταλάβαμε Χριστό, όμως τον είδαμε φαντάρο, μιας και η Μάργκοτ στα 25 της, τότε, ήταν εκθαμβωτική και μας έκανε να παραμιλάμε σε όλες τις γλώσσες του Πύργου της Βαβέλ.

Για τους Θωμάδες που διατηρούν άριστες σχέσεις με τον γνωστό Άπιστο, ιδού:

Μετά το “The Big Short”, ήταν, πλέον, επίσημο: η κυρία Ρόμπι (που, μεταξύ μας, δεν είναι και κακή ηθοποιός εδώ που τα λέμε- τα λέει…) ήταν και είναι η πιο εντυπωσιακή γυναίκα ολόκληρου του πλανήτη Γη, με την συζήτηση για το αν είναι και στο σύμπαν να κολλάνε στο γεγονός πως οι εξωγήινοι δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους.

Παρακάτω, στην gallery, μπορείτε να δείτε ορισμένους από τους φωτογραφικούς λόγους που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές: