4 πράγματα που θα συμβούν για να σκυλομετανιώσεις που έκανες cash-out στο στοίχημα
Βρείτε μας στο

Ένα από τα πιο ιντριγκαδόρικα θέματα συζήτησης στις τάξεις των τζογαδόρων είναι το cash out.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι σύμμαχος του παίκτη και κάποιοι άλλοι (περισσότερο σκληροπυρηνικοί) θεωρούν ότι είναι για «γατιά».

Σε ένα πράγμα όμως θα συμφωνήσουν όλοι (με τη γνωστή μιζέρια που χαρακτηρίζει όλους όσους ποντάρουμε συχνά και θεωρούμε ότι όλα γίνονται για να χάσουμε):

Όποτε αποφασίσεις να κλείσεις ένα στοίχημα και όπως και αν το κάνεις, στο τέλος θα το μετανιώσεις.

Γιατί θα συμβεί κάποιο από τα εξής εξοργιστικά πράγματα:

Έρχεται το αποτέλεσμα που είχες ποντάρει

Η απόλυτη εφαρμογή των κανόνων του Μέρφι στο στοίχημα: Όπως κι αν το κάνεις (νιώθεις ότι) θα έρθει ανάποδα. Αν κλείσεις το δελτίο σου με σκορ ευνοϊκό γι’ αυτό που είχες ποντάρει αρχικά, σκέφτεσαι στο τέλος «κότα ήμουνα, έπρεπε να τ’ αφήσω ως το τέλος για να τους τα πάρω όλα». Αν πάλι κλείσεις το δελτίο σου με σκορ που δεν βόλευε εκείνη την ώρα, γίνεται το ακόμα χειρότερο: Κλαις τη μοίρα σου και κατεβάζεις καντηλάκια στη λήξη που ήρθε εντέλει αυτό που είχες παίξει, αλλά εσύ δεν το πίστεψες κι είχε κάνει cash out για να πάρεις 0,75 λεπτά.

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

4 πράγματα που θα συμβούν για να σκυλομετανιώσεις που έκανες cash-out στο στοίχημα

 

Δεν έρχεται το αποτέλεσμα που είχες ποντάρει, αλλά στράβωσε στο τέλος

Είτε από φόβο, είτε επειδή η εικόνα του ματς σου δημιουργεί ανασφάλεια, είτε επειδή έχεις «στεγνώσει» και δεν έχεις άλλα περιθώρια για κουβά, αποφασίζεις να μη ρισκάρεις. Λες από μέσα σου «καλά είναι κι αυτά» και κλείνεις από νωρίς το στοίχημα. Ακόμη όμως κι αν εντέλει αποδειχθεί σωστή η επιλογή σου, θα γίνει με τρόπο που θα σ’ αφήσει ΞΑΝΑ με γλυκόπικρη γεύση: Με κάνα γκολ στις καθυστερήσεις που θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι αν είχες λίγη υπομονή, θα μπορούσες να πάρεις πολύ περισσότερα με cash out κοντά στη λήξη.

4 πράγματα που θα συμβούν για να σκυλομετανιώσεις που έκανες cash-out στο στοίχημα

 

Γίνεται αμέσως κάτι που ανεβάζει την απόδοση αυτού που είχες παίξει

Σαν να είναι σκηνοθετημένο. Σαν κάποιος να ‘χει στήσει το ματς -όχι για να σε κλέψει αλλά- για να σου διαλύσει το νευρικό σύστημα. Γιατί ακριβώς τη στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί του cash out, σε χρόνο λιγότερο απ’ αυτόν που μεσολαβεί μέχρι Έλληνας οδηγός να κορνάρει στον μπροστινό του όταν ανάβει πράσινο θα γίνει κάτι ευνοϊκό για το στοίχημα που ΕΙΧΕΣ παίξει: Ένα πέναλτι της ομάδας που ήθελες να νικήσει. Μια κόκκινη της ομάδας που περίμενες να το φάει. Κάτι που θα κάνει αποτυχημένη για δευτερόλεπτα την επιλογή σου για cash out.

4 πράγματα που θα συμβούν για να σκυλομετανιώσεις που έκανες cash-out στο στοίχημα

Παίρνεις τα λεφτά και τα ποντάρεις αμέσως σε κάτι άλλο που δεν έρχεται

Σε αυτή την περίπτωση δεν έχει σημασία το τελικό αποτέλεσμα. Το αν ήρθε εντέλει το αρχικό ποντάρισμα κι αν αποδείχθηκε σωστή ή λάθος η επιλογή σου για cash out. Σε αυτή την περίπτωση το να κλείσεις ένα στοίχημα αποδεικνύεται εντέλει λάθος γιατί αφυπνίζει τον τζογαδόρο (που ενδεχομένως να μην κοιμάται ποτέ) μέσα σου. Γιατί μόλις πάρεις τα λεφτά του cash out θα παίξεις ένα στοίχημα που αν περίμενες την κατάληξη του πρώτου δεν θα το έπαιζες. Και φυσικά στο τέλος ΠΑΝΤΟΤΕ καταλήγει στον κουβά…

4 πράγματα που θα συμβούν για να σκυλομετανιώσεις που έκανες cash-out στο στοίχημα