Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας για τα κρούσματα απ' το εξωτερικό;
Βρείτε μας στο

Μία περίεργη εποχή ζούμε τους τελευταίους αυτούς μήνες, με μία πανδημία στο επίκεντρο όλων των ζωών των πολιτών από άκρη σε άκρη του μικρού αυτού πλανήτη. Οι ζωές του μεγαλύτερου ποσοστού των ανθρώπων έχουν ήδη αλλάξει σε πολλαπλά επίπεδα παρόλα αυτά η βλακεία, τα σύνδρομα ανωτερότητας, η πεισματική αντίδραση αποδοχής μίας δύσκολης κατάστασης που σε ξεβολεύει, η επιλογή της άγνοιας αλλά και η συνειδητή πίστη σε κάθε αστήρικτη θεωρία συνωμοσίας εις βάρος της επιστημονικής ενημέρωσης έχουν φτάσει να οδηγούν τους ανθρώπους ακόμα και σε μία μαύρη περίοδο όπως αυτή.

Οι άρχοντες αυτών των κατηγοριών ανθρώπων είναι οι πιστοί των θεωριών συνωμοσίας, με κοινά χαρακτηριστικά μέσα στις τελευταίες δεκαετίες, είτε πρόκειται για την πτώση των Δίδυμων Πύργων, είτε για το ντοπάρισμα των Ελλήνων Ολυμπιονικών, είτε για τη μη θεραπεία του καρκίνου, είτε για την αποτυχία τους να κυβερνά ο Σώρρας το σύμπαν είτε τόσα άλλα που βρίσκουν λίπασμα τα μυαλά κάποιων, αναπτύσσονται και διαδίδονται πολύ πιο γρήγορα από οποιονδήποτε θανατηφόρο ιό.

Μη ξεχνάμε ότι έγινε, εν μέσω καραντίνας, πορεία με θέματα «ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΕΡΑΙΕΣ 5G – EΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ». Όχι 5 διαφορετικές πορείες, μία με όλα αυτά μαζί, ένας αχταρμάς.

Εμείς στο Menshouse τσιπαριστήκαμε, εγκαταστήσαμε κεραίες 5G στα γραφεία μας, βάλαμε προβιές στην πλάτη και κυκλοφορούμε σαν πρόβατα εθελοντικά με σκοπό να ζήσουμε από μέσα όλες τις θεωρίες συνωμοσίας.

Έτσι καταφέραμε να δούμε μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που ζουν και τρέφονται από αυτές τις θεωρίες πώς είναι να κυκλοφορείς καθημερινά και να βλέπεις με τη ματιά ενός «ψεκασμένου» πίσω από πρόσωπα και πράγματα της καθημερινότητάς μας εν μέσω πανδημίας.

Κύριε Τσιόδρας δεν μπορείς να κρυφτείς. Σε πρόδωσε η μυωπία.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Χαρδαλιά μάς χάλασες το Πάσχα, ξέρουμε ποιος σε καθοδηγεί.

Οι μάσκες είναι δέκτες σημάτων από κεραίες 5G κρυμμένες μέσα στα λαστιχάκια.

Το εμβόλιο και τα φάρμακα του κορωνοϊού έχουν τσιπ μέσα. Με διάφορες γεύσεις.

Πίσω από όλα είναι οι Εβραίοι, οι Μασσώνοι, οι Ιλλουμινάτι, οι εχθροί του Ελληνισμού.

Αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία, με ποιον θα πολεμήσει ο Γιάννης, όλοι οι ξένοι είναι τζιχαντιστές.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ELLINISMOSKAIGAVLA.BLOGSPOT.COM.