Το «λίγο» μας είναι πολύ για εκείνη: Όλοι μαζί για την 7χρονη Αναστασία από την Καλαμάτα
Βρείτε μας στο

Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι πολίτες της Καλαμάτας δίνουν τον δικό τους αγώνα για να βοηθήσουν τη μικρή Αναστασία, η οποία έχοντας διαγνωστεί με μία μη χειρουργήσιμη επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο πρέπει να μεταβεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας στις ΗΠΑ για νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας της.

Όλον αυτόν τον καιρό, οι Καλαματιανοί συμπολίτες της οικογένειας με εράνους, φιλανθρωπικά μπαζάρ και καταθέσεις χρημάτων στον προσωπικό λογαριασμό του πατέρα της μικρής, Ηλία Τριανταφυλλάκη, προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν το ποσό των 700.000 ευρώ που απαιτείται για τη σωτηρία της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ Καλαμάτα δώρισε το ποσό των 5.000 ευρώ.

Τώρα, ήρθε επιτέλους το πρώτο ευχάριστο νέο, καθώς όπως ανακοίνωσε η οικογένεια μέσω της σελίδας «Για την Αναστασία – Καλαμάτα», εγκρίθηκε  η λειτουργία ερανικού τραπεζικού λογαριασμού στην τράπεζα Eurobank για την Αναστασία!

«Εγκρίνουμε τη λειτουργία Ατομικού Ερανικού Τραπεζικού Λογαριασμού με αριθμό 0026.0260.840101956591 που έχει ανοιχθεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK (υποκατάστημα 0260 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) στο όνομα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του παιδιού του, Τριανταφυλλάκη Αναστασία του Ηλία, σε Νοσοκομείο ή Κέντρο Αποθεραπείας / Αποκατάστασης του εξωτερικού.
Όνομα Δικαιούχου: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
IBAN: GR0202602600000840101956591
BIC: ERBKGRAAXXX», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που το σύστημα μπλόκαρε.

κροκάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ρισκάραμε… σαλμονέλα: Τα γλυκό της παιδικής μας ηλικίας που πλέον κανείς δεν τολμά να δώσει στο παιδί του

Ας μη μείνουμε, όμως, σε αυτό και ας βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί να τελειώσει γρήγορα η περιπέτειας της 7χρονης Αναστασίας.