Μετά τον συνωστισμό στην Ερμού: Το δραστικό μέτρο που μηδενίζει τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών

Το παίρνει όλο πάνω του ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Μετά τον συνωστισμό στην Ερμού: Το δραστικό μέτρο που μηδενίζει τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών
12 Νοεμβρίου 2020 | 14:14

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, τελείωσε η υπομονή, εξαντλήθηκαν όλες οι εναλλακτικές και ακόμα δε βρέθηκε λύση να σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών. Οι εικόνες από τον συνωστισμό στην Ερμού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αυτή την κρίσιμη ώρα είναι που ξεχωρίζουν οι ήρωες από τους απλούς ανθρώπους. Και ο ήρωας που χρειαζόμαστε είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας το παίρνει πάνω του. Ούτε η μάσκα, ούτε τα στενά σακάκια με το λογότυπο του υπουργείου θα τον σταματήσουν. Παίρνει στις πλάτες του όλη την υπηρεσία των SMS στο 13033 και αναλαμβάνει να την τρέξει μόνος του για να μην ξαναδούμε εικόνες σαν εκείνες στην Ερμού.

Όλα τα SMS θα περνούν από το άγρυπνο μάτι του Νίκ Χαρντ και θα απαντάει σε όλα προσωπικά. Τέλος οι απρόσωπες τυποποιημένες απαντήσεις που απλά επιβεβαιώνουν το αρχικό μήνυμα του αποστολέα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα σας ψάχνει, θα βρίσκει κάθε έναν που επιχειρεί να κοροϊδέψει την κυβέρνηση και θα τον επαναφέρει στην τάξη. Όσο ψηλά και αν βρίσκεται, όσο επιτελική θέση και να κατέχει. Κανένας δε θα γλιτώσει από το γερακίσιο βλέμμα του υπουργού. Ήρθε το τέλος σας ψευτοαθλητές του κωδικού 6.

Το Menshouse εξασφάλισε ακόμα μία φορά αποκλειστικά τις πρώτες σκληρές απαντήσεις του Νίκου Χαρδαλιά μέσα από την υπηρεσία SMS του 13033 την οποία έβαλε κάτω από τις φτερούγες του. Δείτε τα πρώτα σκληρά sms του πιο σκληρού απ’ όλους.

 

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved