2020 θα λέμε και θα κλαίμε: Τα ζώδια που το 2021 θα έχουν την πιο γκαντέμικη χρονιά
Βρείτε μας στο

Το 2020 φεύγει σε λίγες εβδομάδες, αλλά αν κρίνουμε το πώς το νιώσαμε τους προηγούμενους μήνες, μάλλον αυτές οι εβδομάδες θα μας φανούν χρόνια. Ένα έτος που θα μπορούσαμε να πούμε, ας μην είμαστε και πολύ αυστηροί, ότι μας ταλαιπώρησε λιγουλάκι. Όσο πατάει η γάτα.

Το έτος της πανδημίας του κορωνοϊού πλησιάζει στο τέλος του με αρκετές χώρες να βρίσκονται σε lockdown και την Ελλάδα να διανύει την περίοδο με τους περισσότερους θανάτους από την αρχή του έτους αλλά και ρεκόρ στον αριθμό διασωληνωμένων. Το φινάλε της χρονιάς είναι πιο δύσκολο από ποτέ και το μόνο που μας μένει για το 2021 που πλησιάζει είναι η η ελπίδα.

Οι επιστήμονες την έδωσαν με την ανάπτυξη πολλών εμβολίων τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την αρχή του 2021 και έρχονται σαν τους μάγους με τα δώρα να χτυπήσουν τον covid-19. Δεν είναι οι μόνοι όμως από τους ειδικούς που θα μετατρέψουν το 2021 σε μία χρονιά ελπίδας.

Οι αστρολόγοι όλοι του κόσμου δουλεύουν πυρετωδώς πάνω από τους αστρολογικούς τους χάρτες, ετοιμάζοντας τις προβλέψεις τους για την επόμενη χρονιά. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η Λίτσα Πατέρα έχει δηλώσει πως προέβλεψε πρώτη την πανδημία από τον Δεκέμβριο του 2019. Τι άραγε θα προβλέψει για το 2021;

Εκατομμύρια κόσμου κρέμονται από τα χείλη των αστρολόγων και των αναλύσεών τους για τα 12 ζώδια και τους ωροσκόπους τους και το Menshouse έφτιαξε τον δικό του αστρολογικό χάρτη με τις σύντομες αλλά περιεκτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Τι πρέπει να περιμένει το κάθε ζώδιο για τις 365 ημέρες που θα ακολουθήσουν μετά το αποχαιρετιστήριο βράδυ του 2020, όλα οπτικοποιημένα στις προβλέψεις που ακολουθούν.

Δείτε τα και πάρτε μία γερή δόση ελπίδας και ανάσας γι’ αυτό που έρχεται.

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες