Άλλαξαν και αυτές: Έτσι θα είναι οι χριστουγεννιάτικες ταινίες φέτος (Pics)

Oι αγαπημένες ταινίες των γιορτών προσαρμόζονται στην πανδημία.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και μαζί τους έφτασε η τηλεοπτική περίοδος των ταινιών με θέμα την υπέροχη αυτή εποχή ή που γυρίστηκαν με φόντο τα Χριστούγεννα αλλά μόνο αγάπη, θαλπωρή και δώρα δεν είχαν. Παρόλα αυτά έγιναν κλασικές, βλέπονται κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες και έχουν γίνει κάτι σαν παράδοση για τα ελληνικά και όχι μόνο κανάλια.

Αυτήν την χρονιά όμως δεν ζούμε μία συνηθισμένη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Και αφού οι φετινές γιορτές δεν είναι ίδιες στην υπόλοιπη ζωή μας, πώς θα μπορούσαν να είναι ίδιες και οι χριστουγεννιάτικες ταινίες; Φέτος ακόμα και αυτές πρέπει να προσαρμοστούν στην εποχή της πανδημίας, στην εποχή των lockdown και του ρεβεγιόν με περιορισμούς.

Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές δίνουν τη θέσης τους σε άλλους, ήρωες της νέας πραγματικότητας, οι τίτλοι και οι θεματικές προσαρμόζονται στις νέες ανάγκες, στη νέα πραγματικότητα και όλοι περιμένουμε και ελπίζουμε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό για να επανέρθουμε σε μία κανονικότητα και μαζί μας και οι κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες μας.

 

Η ταινία Home Alone ή Μόνος στο Σπίτι γίνεται «Μόνο στο Σπίτι» καθώς υποχρεωτικά μόνο στο σπίτι μπορούμε να βρισκόμαστε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς.

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ή Die Hardalias η προσαρμοσμένη έκδοση της κλασικής χριστουγεννιάτικης περιπέτειας.

Τον Σωτήρη Τσιόδρα επισκέπτονται τα φαντάσματα του κορωνοϊού δείχνοντάς του το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του.

Μια ιστορία αγάπης που τελείωσε με πρόστιμα, προσαγωγές και όχι και τόσο πολύ αγάπη.

Κακά, ψυχρά και ανάποδα, ένας τίτλος, μία ολόκληρη πραγματικότητα στο 2020.

Τα Gremlins προσαρμόζονται και αυτά και γίνονται τα κατοικίδιά μας, τα οποία βγάζουμε έξω για περπάτημα στέλνοντας sms στο 13033. Συνεχίζεται όμως η απαγόρευση να τα ταΐσεις μετά τις 12 το βράδυ.

 

Η ταινία Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης δεν αλλάζει τίτλο, αλλάζει μόνο ο πρωταγωνιστής της. Η υπόλοιπη μαγεία της παραμένει η ίδια.