Μουσική, γέλιο μέχρι δακρύων και το Aperol Spritz στο χέρι: Αυτή την «συνάντηση» στο μπαλκόνι απλά δε θες να τη χάσεις…
Βρείτε μας στο

Κάπου στην πόλη. Ελάχιστοι γνωρίζουν το πού, όμως υπάρχει μία πληροφορία: θα γίνει σ’ ένα μυστικό μπαλκόνι, από εκείνα στα οποία διοργανώνονται τα πιο πρωτότυπα live events της χρονιάς. Είναι αυτά που μας χαράσσονται στη μνήμη με ανεξάλειπτο μελάνι και τα σκεφτόμαστε μέρες μετά.

Το κόνσεπτ ιδιαίτερο, ξεχωριστό, πλούσιο: θα μας κάνει να… κλάψουμε από τα γέλια, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε- και ολ΄ αυτά, έχοντας πάντα στο χέρι το πιο ιδιαίτερο και γευστικό ποτό.

Μπορεί να μην σας έχουμε μπροστά μας αυτή την στιγμή, όμως είναι σχεδόν σα να σας ακούμε- ένας εύηχος ορυμαγδός ερωτήσεων γεμάτες ενδιαφέρον: «Ποιος;», «Πού;», «Πότε;», «Πώς;» και, φυσικά, η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου ευρώ (ή και δολαρίων, δε θα τα χαλάσουμε στο συνάλλαγμα…») που έχει τη μορφή «Ναι, και με τον κορωνοϊό τι γίνεται;».

Πάρτε ένα Aperol Spritz και καθίστε να σας τα πούμε: το πού λύθηκε- είπαμε, σ’ ένα μπαλκόνι που θ’ αποκαλυφθεί την έσχατη, σχεδόν, στιγμή. Τώρα το πότε: την προσεχή Κυριακή, στις 11 Απριλίου, και με ώρα έναρξης τις 18:30. Όσο για το πώς, αρκούν δυο μονάχα λέξεις- “aperitivo ritual”. Η ασφάλεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη, εξυπακούεται: YouTube και Instagram «ενώνουν» την παρέα σε ένα ξέφρενο πάρτι, τηρώντας φυσικά στο έπακρο τα μέτρα.

Μουσική, γέλιο μέχρι δακρύων και το Aperol Spritz στο χέρι: Αυτή την «συνάντηση» στο μπαλκόνι απλά δε θες να τη χάσεις…

Και τώρα που ζεσταθήκαμε, επιτρέψτε μας να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι σε ό,τι έχει να κάνει με το event: ο Λάμπρος Φισφής με τον Δημήτρη Μακαλιά- δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι και εγνωσμένης αξίας stand-up comedians- θ’ ανέβουν στην ιδιόμορφη σκηνή του μπαλκονιού με μοναδικό τους στόχο να μας «γονατίσουν», ενώ θ΄ ακολουθήσουν DJ sets των πιο αγαπημένων ραδιοφωνικών παραγωγών, εκει, @ the Balcony.

Κι επειδή μπορεί να υπάρχουν μερικοί (μετρημένοι στη χούφτα του ενός κολοβωμένου χεριού) που δεν έχουν «συστηθεί» νωρίτερα με το Aperol Spritz και θα θέλουν περισσότερες πληροφορίες, εδώ είμαστε και γι’ αυτό: μιλάμε για το απόλυτο Aperitivo.

Μουσική, γέλιο μέχρι δακρύων και το Aperol Spritz στο χέρι: Αυτή την «συνάντηση» στο μπαλκόνι απλά δε θες να τη χάσεις…

Η μοναδική γεύση και το έντονο πορτοκαλί χρώμα του Aperol είναι αποτέλεσμα της αυθεντικής μυστικής συνταγής του. Μιας συνταγής που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο και δημιουργήθηκε μετά από 7 χρόνια έρευνας και προσπάθειας. Μίας εκχύλισης επιλεγμένων πρώτων υλών, όπως πορτοκάλια, βότανα και ρίζες σε έναν απόλυτα ισορροπημένο συνδυασμό.

Το πορτοκαλί του χρώμα φωτίζει κάθε στιγμή κάνοντάς την ακόμα πιο μαγική. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Το Aperol Spritz φέρνει τον κόσμο πιο κοντά, εκπέμποντας μόνο καλή ενέργεια! Τόσο πολύ που είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην περάσεις καλά όταν απολαμβάνεις μία γουλιά του σε συνδυασμό με μια καλή παρέα. Να όπως…

Όπως αυτήν της προσεχούς Κυριακής: γέλιο αναμεμειγμένο με μουσική και με το Aperol Spritz για παρέα, προκειμένου ν’ απολαύσουμε γουλιά-γουλιά τη μαγική βραδιά.

Και, ξέρετε, θα την απολαύσουμε όσο τίποτα άλλο.

Πώς είμαστε τόσο σίγουροι;

Απλό: Together We Joy At the Balcony.

Ραντεβού στις 11 Απριλίου, στο μυστικό μας μπαλκόνι για να παρτάρουμε live στο κανάλι του Aperol στο Youtube.

Είστε έτοιμοι; Πάμε!