Αναζήτηση τέλος: Βρέθηκε ο απόλυτος «σύμμαχος» για σένα που τα θες όλα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Αναζήτηση τέλος: Βρέθηκε ο απόλυτος «σύμμαχος» για σένα που τα θες όλα

Social media, κορυφαίες φωτό και βίντεο, gaming στο ανώτατο επίπεδο. Είσαι έτοιμος;

Θα μπορούσε να είναι το πρώτο πλάνο της κινηματογραφικής σου ζωής: στο ένα καρέ εσύ. Στο άλλο, η καθημερινότητά σου να σε κοιτάει με αδημονία μεν, αλλά ξεκάθαρα πρόθυμη να ρίξει στα πόδια σου μια σειρά από τεχνολογικές προκλήσεις.

Social media; Ναι, προφανώς- ποιος δε θέλει να «τρέχει» εφαρμογές όπως το Instagram, το Facebook, το twitter και το tik-tok με την ταχύτητα του… φωτός και να μην κολλάνε ποτέ; Gaming; Εξυπακούεται- πού ακούστηκε άντρας να μην έχει διαβεί το κατώφλι των παιχνιδιών; Φωτογραφίες και βίντεο που σε κάνουν ν’ αναρωτιέσαι αν το μέλλον είναι ήδη εδώ και φοράει το μανδύα του παρόντος; Εννοείται- 2021 έχουμε, είναι κάτι παραπάνω από προφανές αυτό.

Τι χρειάζεσαι, επομένως, για να περάσεις στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας; Έναν πολυμήχανο σύμμαχο που θα σε βοηθάει σε καθημερινή βάση. Έναν ελβετικό σουγιά, κάτι σαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αν δεχθούμε πως κάθε μέρα είναι κι ένας καινούργιος αγώνας. Κάτι σαν… σαν…

Σαν το Xiaomi Mi 11. Το menshouse, κινούμενο σαν αίλουρος στο εμφανές παρασκήνιο, πήρε στα χέρια του τη ναυαρχίδα της Xiaomi και μετά από αρκετές ημέρες με την premium συσκευή στο ρόλο του «βοηθού», αποφάσισε να χρησιμοποιήσει όλο τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας και να περιγράψει την εμπειρία ως «ΟΥΑΟΥ!».

Αναζήτηση τέλος: Βρέθηκε ο απόλυτος «σύμμαχος» για σένα που τα θες όλα

Επιτρέψτε μας να επεξηγήσουμε λίγο περισσότερο το λόγο του ενθουσιασμού και για γιατί στο πρόσωπό μας έχει καρφωθεί εσχάτως ένα αέναο μειδίαμα ικανοποίησης: το Mi 11, είναι βέβαιο, ικανοποιεί με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τον άψογο σχεδιασμό του αλλά και την ευκολία στη χρήση του ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη, ο οποίος, δικαίως πια, περιμένει από την Xiaomi αλλεπάλληλα θαύματα κινητής τηλεφωνίας- και η εταιρία τα καταφέρνει στο έπακρο.

Επιτρέψτε μας να γίνουμε λιγάκι πιο ακριβείς: χάρη στην τριπλή πίσω κάμερα, την κύρια κάμερα με αισθητήρα φακού ευρείας γωνίας και την υψηλότερη ανάλυση παγκοσμίως, (108MP), το Mi 11 αποτυπώνει πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ενώ προσφέρει θεαματικές λήψεις τοπίων και ακριβείς λήψεις για τις περιοχές εκτός εστίασης. Κι επειδή μας αρέσει να μιλάμε με οπτικές αποδείξεις, ιδού:

Αναζήτηση τέλος: Βρέθηκε ο απόλυτος «σύμμαχος» για σένα που τα θες όλα

Στο μπροστινό μέρος, η κάμερα τύπου punch-hole 20MP, ελαχιστοποιεί τη στεφάνη της οθόνης, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα βέλτιστης εικόνα όταν βγάζουν selfie ή συνομιλούν μέσω βίντεο. Επιπλέον, η λειτουργία βίντεο τελευταίας τεχνολογίας του Mi 11 επαναπροσδιορίζει πλήρως τα πρότυπα του κλάδου, με μείωση θορύβου σε επίπεδο RAW για πιο εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις. Οι πραγματικοί λάτρεις των ταινιών θα εκτιμήσουν επίσης τη λειτουργία Magic Zoom, η οποία δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι η κάμερα κάνει ταυτόχρονα zoom-in και zoom-out, μια τεχνική που διαδόθηκε αρχικά μέσω των θρίλερ.

Συνεχίζοντας στο επόμενο απολαυστικό «καρέ», θα ήταν παράλειψη εγκληματικών διαστάσεων να μην αναφερόμασταν στο μεγαλύτερο, ίσως, προτέρημα του κινητού: την αψεγάδιαστη οθόνη του.

Αναζήτηση τέλος: Βρέθηκε ο απόλυτος «σύμμαχος» για σένα που τα θες όλα

Το Mi 11 προσφέρει μια από τις καλύτερες οθόνες της αγοράς, η οποία έχει λάβει βαθμολογία A+, καθώς και βραβείο καλύτερης οθόνης από το DisplayMate, τον κορυφαίο επαγγελματικό θεσμό αξιολόγησης οθονών στον κόσμο. Πρόκειται για την AMOLED DotDisplay 120Hz 6.81”, την πιο προηγμένη οθόνη της Xiaomi. Έχοντας ρυθμό δειγματοληψίας αφής 480Hz και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, το Mi 11 επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν ομαλά και γρήγορα τη συσκευή τους χωρίς ενοχλητικές εγκοπές ή στεφάνες στην οθόνη. Η συσκευή διαθέτει επίσης τσίπσετ Qualcomm® Snapdragon™ 888, εξασφαλίζοντας κορυφαία επίδοση με την πιο προηγμένη πλατφόρμα για κινητά στον κόσμο.

Ξέρουμε, ξέρουμε- η ερώτησή σας ακούστηκε μέχρι εδώ: «Τι γίνεται με εμάς που έχουμε το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο; Και, επίσης, για όσους είμαστε κολλημένοι με το gaming και θέλουμε έναν… πύραυλο στα χέρια μας προκειμένου να μπορούμε να «τρέξουμε» όλα τα παιχνίδια;».

Άκουσον μεν (ή… διάβασον), χειροκρότησε δε: με τεχνολογία αιχμής 5nm, το Mi 11 είναι ταχύτερο, πιο ισχυρό και αποδοτικό σε σύγκριση τον προκάτοχό του. Η συσκευή όχι μόνο υποστηρίζει gaming 2K/120fps/HDR, αλλά διαθέτει επίσης οκταπύρηνο σχεδιασμό και εξαιρετικά μεγάλο πυρήνα Arm Cortex-X1 που αυξάνει κατακόρυφα την απόδοση και μνήμη RAM LPDDR5.

Ταυτόχρονα, η μπαταρία 4600mAh (typ) και ο εκπληκτικός τριπλός συνδυασμός ενσύρματης 55W, ασύρματης 50W και αντίστροφης φόρτισης 10W διασφαλίζει ότι το Mi 11 θα παραμένει φορτισμένο για να ακολουθεί τον χρήστη σε κάθε απολαυστική περιπέτεια.

Κάπου εδώ, το καταληκτικό πλάνο της ιδιόμορφης αυτής ταινίας πλησιάζει και είναι από εκείνες τις υπέροχες φορές που η ζωή αναμειγνύεται με την 7η τέχνη και χαρίζει απλόχερα ένα ζεστό happy end.

Να, δες και μόνος σου: είναι ένα καρέ που δείχνει εσένα με το Xiaomi Mi 11 στο χέρι…