Το Boomer’s Throwback που γονατίζει τον Κανάκη: Είναι αυτό το καλύτερο βίντεο ever των «Ράδιο Αρβύλα»; (Vid)

Εμείς μάλλον λέμε «ναι»...
Δάκρυσε και ο Σερβετάς: Η πιο αστεία στιγμή του Κανάκη στην ελληνική TV με την οποία θα γελάμε πάντα (Vids)
16 Μαΐου 2021 | 22:57

Είναι, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, ο μεγάλος νικητής της τηλεοπτικής χρονιάς. Ήρθε μεσούσης της περιόδου και μέσα σε πάρα πολύ σύντομο διάστημα… απογειώθηκε, τραβώντας προς τα πάνω στα συνολικά νούμερα και το κανάλι που πόνταρε πάρα πολλά επάνω τους.

Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, οι οποίοι μετά από αποχή ενός έτους επέστρεψαν στη μικρή οθόνη τόσο με το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και με το «Βινύλιο».

Κι αν το δεύτερο ήταν για λίγες έκτακτες εκπομπές (οι οποίες, όμως, ειρήσθω εν παρόδω, σάρωσαν σε τηλεθέαση…), η «Αρβύλα» επέστρεψε στις ρίζες της και έγινε καθημερινή για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από 10 χρόνια.

Κανάκης-Σερβετάς-Παναγιωτόπουλος-Κιούσης-Κωστάκης-ΠΑΣΟΚτσής και η λοιπή παρέα δίνουν ρέστα κάθε μέρα στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του OPEN, με το «Ανοιχτό Κανάλι» να κερδίζει τη μερίδα του λέοντος τη μία ώρα που προβάλλεται- και δικαίως, μιας και το Ρ.Α. είναι μάλλον καλύτερο από ποτέ.

Μία από τις ενότητες που έχουν εντάξει στο νέο φορμάτ της εκπομπής (πέραν, δηλαδή, του top-20 του κόσμου, των κρύων ανεκδότων, των δημοψηφισμάτων και του τοπ επικαιρότητας) είναι και το “Boomer’s Throwback”.

Εκεί, σε… άκυρα σημεία του «Ράδιο Αρβύλα», βλέπουμε τα καλύτερα βίντεο ever από τα προηγούμενα χρόνια του προγράμματος, με πάρα πολλά εξ αυτών να είναι πραγματικά ξεκαρδιστικά.

Υπάρχει ένα, ωστόσο, που στέκεται μάλλον ψηλότερα απ’ όλα και δεν ξεχνιέται με τίποτα. Όσες φορές και να το δούμε- αλλά όσες φορές και να το δει και η ομάδα του Ρ.Α.- κοπανιόμαστε, μιας και πρόκειται πραγματικά για ένα κομψοτέχνημα.

Σε ποιο αναφερόμαστε;

Στο βίντεο με τον λατρεμένο μας «υποβολέα». Εκείνον, δηλαδή, που υποβοηθά τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να βγουν από τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει, με αποτέλεσμα να έχουμε… κλάμα.

Στην καρδιά μας ξεχωριστή θέση, όμως, έχει μόνο ένα: εκείνο με τον υποβολέα του Αντώνη Σαμαρά, στην συνέντευξη που είχε δώσει στον Γιάννη Πρετεντέρη.

Γιατί το συγκεκριμένο και όχι κάποιο άλλο;

Δείτε το παρακάτω και θα καταλάβετε:

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved