4 εμβόλια που θα έκανε από την πρώτη μέρα ο Έλληνας χωρίς δεύτερη σκέψη
Βρείτε μας στο

Τόση κουβέντα έγινε (και συνεχίζει να γίνεται) για τους αντιρρησίες των εμβολίων.

Γι’ αυτούς που είτε εύλογα και συγκαταβατικά, είτε με άναρθρες κραυγές και θεωρίες συνωμοσίας, εξέφρασαν επιφυλάξεις για τις παρενέργειες.

Όλοι οι Έλληνες ωστόσο -ακόμα και αυτοί που τώρα βγαίνουν από τα ρούχα τους- θα συμφωνούσαν σε κάποια άλλα εμβόλια.

Θα δέχονταν ανεπιφύλακτα κάποιες άλλες επαναστατικές προτάσεις της επιστήμης.

Θα έστηναν μπράτσο και θα βαρούσαν χωρίς δεύτερη σκέψη σκευάσματα, όπως τα εξής:

Προστασίας από τα κουνούπια

Θα έκανε ό,τι χρειαζόταν για ν’ απαλλαχθεί απ’ αυτή τη μάστιγα. Θα έτρωγε ταμπλέτες (αν γίνονταν βρώσιμες). Θα έπινε τα ειδικά υγρά των συσκευών (αν του εγγυόταν κάποιος ότι δεν θ’ αφρίσουνε τα μέσα του). Και φυσικά θα έκανε πάραυτα το εμβόλιο που θα του εξασφάλιζε πώς θ’ απαλλαχθεί απ’ αυτόν τον μπελά. Αρκεί να κοιμόταν απερίσπαστος τα καλοκαιρινά βράδια, χωρίς να αυτό-σφαλιαρίζεται και χωρίς το εφιαλτικό «βζζζζζ» να τρυπάει τ’ αυτιά του.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

4 εμβόλια που θα έκανε από την πρώτη μέρα ο Έλληνας χωρίς δεύτερη σκέψη

Ανοσίας στην παχυσαρκία

Από τα μεγαλύτερα όνειρα που θα μπορούσε να έχει: Να τρώει σαν κροκόδειλος απαλλαγμένος από το άγχος ότι θα παχύνει. Να ρίχνει στην καταπιόνα του ό,τι λαχταράει η ψυχάρα του χωρίς τον φόβο για μπάκες, προγούλια και ψωμωμένα καπούλια. Να ξέρει ότι μ’ ένα μικρό τσίμπημα τέλος οι συνδρομές στο γυμναστήριο (που δεν πατάει ποτέ), τα light προϊόντα (που συνήθως τα τρώει πριν τα κανονικά) και οι δίαιτες από Δευτέρα (που την Τρίτη έχουν τελειώσει άδοξα).

4 εμβόλια που θα έκανε από την πρώτη μέρα ο Έλληνας χωρίς δεύτερη σκέψη

Διαχρονικών στύσεων

Όπως ισχύει για όλους τους άνδρες, αλλά περισσότερο για τον Έλληνα που αυτό-προσδιορίζεται ως ερωτύλος, δεν σκέφτεται πάντοτε με το πάνω κεφάλι. Παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του το αν (και πόσο συχνά) ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του ως σύζυγος ή στα στάνταρ που έχει θέσει στον εαυτό του ως εραστής. Γι’ αυτό δεν θα σκεφτόταν καμία πιθανή παρενέργεια ενός εμβολίου που θα κράταγε τη… σημαία του ψηλά ως τα γεράματα.

4 εμβόλια που θα έκανε από την πρώτη μέρα ο Έλληνας χωρίς δεύτερη σκέψη

Αθλητικών παραισθήσεων

Ούτως ή άλλως ο Έλληνας οπαδός παραμυθιάζεται. Ακόμα και αν η ομάδα του είναι για τα πανηγύρια, ο ίδιος τη βλέπει ομαδάρα. Σκέψου να έκανε και ένα εμβόλιο που θα πολλαπλασίαζε τις αθλητικές του παραισθήσεις. Και αμέσως μόλις το βάραγε, να έβλεπε (ανάλογα με την περίπτωση) τον Ολυμπιακό να παίρνει Champions League, τον ΠΑΟΚ να παίζει Champions League, τον Παναθηναϊκό να ξαναπηγαίνει Γουέμπλεϊ και την ΑΕΚ να κάνει ακριβές μεταγραφές.

4 εμβόλια που θα έκανε από την πρώτη μέρα ο Έλληνας χωρίς δεύτερη σκέψη