Το σύμπαν... πάγωσε: Το μοναδικό ανέκδοτο του Κιούση στο Ράδιο Αρβύλα «μούδιασε» μέχρι και τον Στάθη (Vid)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Το σύμπαν… πάγωσε: Το μοναδικό ανέκδοτο του Κιούση στο Ράδιο Αρβύλα «μούδιασε» μέχρι και τον Στάθη (Vid)

Για την ακρίβεια στον Παναγιωτόπουλο άρεσε, αλλά ο Στάθης δεν είναι κριτήριο...

Ήταν- με τεράστιο διαφορά από τον δεύτερο- ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν. Το comeback τους μετά από αποχή 1+ χρόνου από τη μικρή οθόνη ήταν εκκωφαντικό και η απόφασή τους να κάνουν καθημερινή εκπομπή «απογείωσε» τόσο τους ίδιους, όσο και το OPEN, που τος παρείχε τηλεοπτική στέγη.

Ο λόγος φυσικά για τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση. Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη επέστρεψε στα δρώμενα της μικρής οθόνης με το σαρωτικό «Ράδιο Αρβύλα» κατά κύριο λόγο, αλλά και το νοσταλγικό «Βινύλιο».

Στην Αρβύλα, χρόνια τώρα, ακολουθείται μία συγκεκριμένη… ιεροτελεστία: ο Στάθης λέει το κρύο ανέκδοτο της ημέρας, οι υπόλοιποι συνήθως πέφτουν στα πατώματα, το σύμπαν παγώνει συστηματικά και πάμε παρακάτω.

Τα ανέκδοτα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής, καθώς πέραν του (σταθερού) Παναγιωτόπουλου ανέκδοτα λέει- εξαιρετικά πετυχημένα, παρά τις φετινές… παρασπονδίες- τόσο ο Γιάννης Σερβετάς, όσο και, ενίοτε, ο Αντώνης Κανάκης. Μάλιστα, υπήρχε μια εποχή που τ’ ανέκδοτα καταλάμβαναν σημαντικότατο χρόνο του Ρ.Α., καθώς έπεφταν βροχή.

Υπάρχει, ωστόσο, ένας αστερίσκος: ο Χρήστος Κιούσης. Ο παρουσιαστής με το βιτριολικό χιούμορ και τις αστείρευτες γνώσεις που απαντάει και στο προσωνύμιο «φίδι», μπορεί να ρίχνει τις φαρμακερές του ατάκες από καιρού εις καιρόν, όμως ανέκδοτο δεν έχει καταδεχτεί να μας πει.

Το σύμπαν... πάγωσε: Το μοναδικό ανέκδοτο του Κιούση στο Ράδιο Αρβύλα «μούδιασε» μέχρι και τον Στάθη (Vid)

Λάθος: έχει πει μόνο μία φορά.

Το σύμπαν... πάγωσε: Το μοναδικό ανέκδοτο του Κιούση στο Ράδιο Αρβύλα «μούδιασε» μέχρι και τον Στάθη (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Πριν από 10+ χρόνια, όταν η παρέα βρισκόταν στον ΑΝΤ1, κατόπιν «παράκλησης» του Κανάκη ο Κιούσης ενέδωσε και είπε ένα ανέκδοτο, όμως καλύτερα να μην το έκανε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο ίδιος ήταν το πρώτο ανέκδοτο που άκουσε ποτέ στην ζωή του, εκεί γύρω στην ηλικία των 5, και είχε για «πρωταγωνιστές» ένα παγάκι και μια λεμονάδα.

Το αποτέλεσμα;

Ελαφρώς… οικτρό, με τον Στάθη βέβαια να λέει «Ωραίο ήταν!», την στιγμή που Κανάκης-Σερβετάς έβλεπαν τα μαλλιά τους να τους εγκαταλείπουν με ταχείς ρυθμούς.

Νομίζετε πως είμαστε υπερβολικοί;

Δείτε παρακάτω το βίντεο και θα συμφωνήσετε μαζί μας: