9/10 το αγνοούν: Εσύ νομίζεις ότι ξέρεις σε τι χρησιμεύει η μικρή τσέπη στα τζιν;
Βρείτε μας στο

Πάμε στοίχημα ότι το ύφος στο πρόσωπο σου διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου προδίδει σιγουριά. Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι γνωρίζεις την απάντηση και μάλιστα δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος.

Κάπου, κάπως, κάποτε άκουσες ή διάβασες ότι η μικρή τσέπη στα τζιν χρησιμεύει για να βάζεις μέσα τα κέρματα. Μεγάλο λάθος. Κάποιοι άλλοι, πιο ψαγμένοι ορκίζονται ότι αυτή η ελαφρώς ξεκάρφωτη τσέπη υπάρχει εκεί για άλλον λόγο. Για να βάζεις μέσα τον αναπτήρα σου και να μπορείς να τον βρίσκεις εύκολα και γρήγορα. Μέγιστο λάθος.

Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς θα πέσετε από τα σύννεφα, αλλά η αλήθεια είναι άλλη…

Ο Levi Strauss, ο άνθρωπος που έφτιαξε το πρώτο τζιν στην Αμερική το 1850 επέλεξε να βάλει την μικρή τσεπούλα στη δεξιά πλευρά του για να μπορούν εκεί να βάζουν οι πολίτες τα ρολόγια τσέπης τους. Ναι, σωστά καταλάβατε, τα γνωστά ρολόγια με το καπάκι και την αλυσίδα.

9/10 το αγνοούν: Εσύ νομίζεις ότι ξέρεις σε τι χρησιμεύει η μικρή τσέπη στα τζιν;

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πιάσετε τη συγκεκριμένη τσέπη και θα σκεφτείτε τι δουλειά έχει εκεί και ποια είναι η χρησιμότητά της, θα γνωρίζετε την απάντηση. Δεν είναι για τα ψιλά, ούτε για τον αναπτήρα. Ήταν, είναι και θα είναι για τα ρολόγια τσέπης…

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;