Ανακάλυψε τα όρια της δημιουργικότητάς σου… γουλιά-γουλιά!
Βρείτε μας στο

Είναι σα να ζεις δυο φορές. Σου ανοίγει τους ορίζοντες, τους διευρύνει, παρουσιάζει καινούργια πράγματα- ή παλιά πράγματα υπό ένα νέο, ανεξερεύνητο πρίσμα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βάλεις νοητά φωτιά στην κοινή λογική και μετά, με κινητήριο μοχλό αυτήν, να πετύχεις τα πάντα.

Η δημιουργικότητα (περί ης ο μυστηριώδης λόγος) βρίσκεται μέσα μας και μπορούμε να την εκφράσουμε, με την αρωγή του Bombay Sapphire, με κάθε τρόπο- και θα δείτε πως μόλις το τολμήσουμε, είναι εξίσου εύκολο με το να βάζουμε ένα ποτήρι του αγαπημένου μας ποτού.

To Bombay Sapphire Gin Tonic είναι εδώ για να ξεκλειδώσει τη δημιουργικότητά μας και να μας δείξει πώς η φαντασία δημιουργεί το μοναδικό- κάτι, ας πούμε, σαν την αρμονική έκφραση σύνθετων γεύσεων ενός Gin τόσο ευέλικτου που εκτείνεται σε κάθε μορφή πειραματισμού και έκφρασης.

Ανακάλυψε τα όρια της δημιουργικότητάς σου… γουλιά-γουλιά!

Κι επειδή βλέπουμε την απορία να γεννιέται, να μπουσουλάει, να περπατάει κι εν τέλει να καλπάζει προς την πλευρά μας, θα το ρωτήσουμε εμείς για εσάς: «Τι εννοείς, menshouse, όταν λες “Κάθε μορφή πειραματισμού και έκφρασης;”»

Και απαντούμε χωρίς περιστροφές: το Bombay εμπνέει και ενεργοποιεί πολλές μορφές δημιουργικότητας μέσω συνεργασιών, όπως αυτή με τον Thomas Heatherwick, τον σχεδιαστή που οραματίστηκε τα θερμοκήπια στο εμβληματικό αποστακτήριό του ή την αντίστοιχη με τον Tracey Emin, τον σχεδιαστή Tom Dixon και τον καλλιτέχνη Hebru Brantley, του οποίου το μοναδικό street art style κέρδισε την προσοχή όλων στον διαγωνισμό Artisan Series.

Πέραν αυτών, όμως, το Bombay έχει μακρά ιστορία στο να καλλιεργεί τη δημιουργικότητα μέσω προγραμμάτων όπως τα πασίγνωστα Artisan Series, το Glass House Project και το διαγωνισμό Most Imaginative Bartender- τα οποία έχουν αγκαλιαστεί από δημιουργικές κοινότητες σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του brand και έχουν γίνει πολλάκις talk of thetown.

Η παγκόσμια συνεργασία της μάρκας το 2019 με τις Frieze Art Fairs στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, έδωσε την ευκαιρία για συνεργασία με πρωτοπόρους σχεδιαστές και καλλιτέχνες, όπως η Yinka Ilori που διερεύνησε πώς η τεχνολογία μπορεί να επιτρέψει περαιτέρω τη δημιουργικότητα παράγοντας κομμάτια τέχνης AI.

Ανακάλυψε τα όρια της δημιουργικότητάς σου… γουλιά-γουλιά!

Το μεγάλο ερώτημα που γεννάται εδώ είναι ένα- και είναι απολύτως λογικό: όλα τα παραπάνω είναι εξαιρετικά, όμως τι γίνεται στο ελαφρώς συννεφιασμένο τώρα, που ο κορωνοϊός προσπαθεί να πλήξει τη φαντασία μας και να πάρει το πάνω χέρι;

Θα σας πούμε: αποτυγχάνει μ’ εκκωφαντικό τρόπο, μια και το Bombay Sapphire Gin & Tonic έφερε στο επίκεντρο το “Creativity at Home”, ένα πρότζεκτ που ενθάρρυνε τον κόσμο να αξιοποιήσει τον χρόνο στο σπίτι δημιουργικά αλλά και να συνδεθεί με άλλους μέσω digital masterclases, tutorials και social media challenges.

Και, ίσως το σημαντικότερο όλων δεδομένης της εποχής που ζούμε, το Bombay Sapphire είναι γνωστό για την ευαισθησία του σε θέματα αειφορίας και οικολογίας. Αναζητεί πάντα δημιουργικούς τρόπους για να ενθαρρύνει τη βιωσιμότητα στους καταναλωτές και στο εμπόριο. Ήδη η μπλε εμβληματική φιάλη μας είναι ο τέλειος καμβάς για ανακύκλωση καθώς οι λάτρεις του gin δίνουν νέα ζωή στις άδειες φιάλες με διάφορους τρόπους.

Όπως καταλαβαίνετε απ’ όλα τα ανωτέρω, δεν υπάρχουν κανόνες εδώ πέρα- προσπαθούμε απλά να φτιάξουμε κάτι! Και πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις η πιο δύσκολη στιγμή είναι πριν αρχίσεις. Γι’ αυτό…

Γι΄ αυτό ας βάλουμε ένα ποτήρι Bombay Sapphire Gin & Tonic, ας λύσουμε τα σχοινιά που κρατούν, ενδεχομένως, δέσμια τη δημιουργικότητά μας και ας κάνουμε αυτό που πρέπει.

Ας ξεκινήσουμε…