Νευρικό, χωρίς σταματημό: Το θρυλικό βίντεο του ΑΜΑΝ που πήρε 3 ώρες να γυριστεί απ' τα γέλια (Vid)
Βρείτε μας στο

-«Λουκουμάδες παιδιά… Λουκουμαδέεεεεςςςς. ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΛΟΥΚΟΥΜΑΑΑΑΑΔΕΕΕΕΣΣΣ» 

και…

-«Αυτό είναι το σπίτι σας;»

-«Ναι.»

-«Είστε σίγουρος;»

-«Αν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το σπίτι μου;»

-«Ναι κύριέ μου, είστε;»

-«Πλάκα μου κάνετε;»

-«Όχι κύριε, δεν κάνω πλάκα. Δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας. Το καταλάβατε;»

-«Εντάξει, ναι. Αυτό είναι το σπίτι μου.»

-«Φέρτε μου τα χαρτιά του σπιτιού.»

-«Τα χαρτιά; Δεν τα ‘χω πάνω μου, είναι μέσα.»

-«Ωραία, φορολογική ενημερότητα.»

-«Άνθρωπέ μου, άνοιξέ μου την πόρτα και θα σου δείξω μετά ό,τι θέλεις. Δεν έχω τίποτα επάνω μου.»

-«Ωραία, ν’ ανοίξω. Αυτή είναι η πόρτα;»

-«Μάλιστα.»

-«Το κλειδί.»

-«Το κλειδί;»

-«Ναι, δώστε μου το κλειδί ν’ ανοίξω την πόρτα.»

-«Βλαμμένος είσαι άνθρωπέ μου; Θα είχα τα κλειδιά του σπιτιού πάνω μου και θα φώναζα κλειδαρά;»

-«Σωστό κι αυτό, δεν το είχα σκεφτεί…»

«Δεν εί-ναι ό-λα κρού-σμα-τα!»: Ο... Καλυβάτσης και το ΑΜΑΝ επέστρεψαν χάρη στους αρνητές (Vid)

και…

-«Ο ΟΤΕ είναι ένας, είναι μοναδικός, είναι μονοπώλιο. Έχουμε μπει στο χρηματιστήριο, μας κάνουν τσιμπούκι@ στην Wall Street…»

Αν είστε πάνω από 30κάτι, ξέρετε. Ξέρετε. Έχετε μεγαλώσει κι εσείς με το Α.Μ.Α.Ν. και οι υπέροχα καλτ χαρακτήρες του σας έχουν συντροφεύσει κι εσάς σε μυριάδες υπέροχα «καμένες» βραδιές της ζωής σας.

Η οργανωτική και δημιουργική ικανότητα του Αντώνη Κανάκη συνάντησε την αστείρευτη τρέλα του Σωτήρη Καλυβάτση και το αποτέλεσμα ήταν απλά απολαυστικό, δημιουργώντας τους δικούς μας, θα λέγαμε, Monty Pythons που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Ως γνωστόν οι δύο άντρες τα τσούγκρισαν προ… αμνημονεύτων και αυτό σήμανε και το φινάλε του Α.Μ.Α.Ν. (αλλά και των Καθαρμάτων που ακολούθησαν), αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα μπροστά από την TV κι ένα ακόμα μεγαλύτερο στην καρδιά μας.

«Δεν εί-ναι ό-λα κρού-σμα-τα!»: Ο... Καλυβάτσης και το ΑΜΑΝ επέστρεψαν χάρη στους αρνητές (Vid)

Ωστόσο, φαίνεται πως ιδίως ο Καλυβάτσης άφησε πίσω του άξιους συνεχιστές στην παραγωγή των δεν-υπάρχουν-λόγια-για-να-τα-περιγράψουν βίντεο.

Μάλιστα, με «αφορμή» τον κορωνοϊό ξεφύτρωσαν αρκετά φυντάνια που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα σκετσάκια της πρώην παρέας από την Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το εκπληκτικό βίντεο που ήρθε προ ολίγων ημερών στην επιφάνεια και δείχνει έναν αρνητή του covid να φωνάζει στο οργανωμένα ανοργάνωτο πλήθος δίπλα του (σε ρυθμούς γηπέδου, για τους γνωρίζοντες, «Είναι π#$$νες; ΝΑΙ!- Είναι πο#@#$νες; ΝΑΙ!- Είναι π##@@νες; ΝΑΙ!- Είναι π#$#$νες, οέο είναι π$#[email protected]νες, είναι π##$ταααααααανες…») αν «Είναι όλα κρούσματα;» και το αλαλάζον κοινό ν’ απαντάει με βροντώδη φωνή «ΟΧΙ!».

Απολαύστε παρακάτω το πιο… Α.Μ.Α.Ν. βίντεο που έχουμε δει μετά τη διάλυση των ορίτζιναλ, που έφερε στην επιφάνεια σχόλια-διαμάντια όπως «Μην παραχαράσσετε την πανδημία» και «Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό, είμαστ’ άρρωστοι με τον κορωνοϊό!»: