Επιτέλους τα ντοκουμέντα: Αυτές είναι οι αποδείξεις των αρνητών για την αλήθεια των εμβολίων (Pics)
Βρείτε μας στο

Επιτέλους οι αντιεμβολιαστές έχουν τη δυνατότητα μέσα από τα social media αλλά και τις άλλες πλατφόρμες επικοινωνίας, να σταθούν ίσοι προς ίσοι απέναντι στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και να διαδώσουν τις θεωρίες τους, την πίστη τους και κυρίως τη μη εμπιστοσύνη τους απέναντι σε κάθε τι επιστημονικό και ορθολογικό.

Επιτέλους αυτό το κίνημα που εξελίχθηκε από τους αρνητές του ιού, οι οποίοι εξελίχθηκαν από οπαδούς άλλων θεωριών συνωμοσίας, οι οποίες βρίσκονται απέναντι από τον εκλεκτό λαό, με το ξεχωριστό dna και την κληρονομιά της παγκόσμιας πολιτιστικής κυριαρχίας, έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν και όχι μόνο αυτό.

Έχουν τη δυνατότητα να οργανωθούν, να φτιάξουν ομάδες, group στα social media, κανάλια στο youtube κοκ για να πολεμήσουν το σύστημα και τα αφεντικά του, μέσα από τα ίδια μέσα που ανήκουν στο σύστημα και τα αφεντικά του. Φοβερό; Πράγματι φοβερό.

Όλες αυτές οι ομάδες που περίμεναν με αγωνία μία πανδημία μοναδική στα χρονικά του τελευταίου αιώνα, έχουν τη δική τους ξεχωριστή οπτική για καταστάσεις και πρόσωπα. Στην προκειμένη θα ασχοληθούμε με τα πρόσωπα. Τους καλούς και τους κακούς, στα δικά τους μάτια. Σε αυτά που επέλεξαν να βλέπουν να καθρεφτίζεται ή να κρύβεται πίσω από κάθε πρόσωπο της επικαιρότητας που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ενεπλάκη το όνομά του στο θέμα του ιού και των εμβολιασμών.

Το Menshouse έκανε την έρευνά του και βρήκε τι ακριβώς βλέπουν οι αντιεμβολιαστές σε όλα αυτά τα πρόσωπα. Όχι μόνο στους εχθρούς τους αλλά και στους φίλους. Γιατί μόνο έτσι θα είναι αντικειμενικοί, μόνο έτσι θα βρουν τη μοναδική αλήθεια.

Πατώντας σε κάθε πρόσωπο θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από τις ενέργειές του, τα γραφόμενα και τα λεγόμενά του στον δημόσιο λόγο. Προσοχή, οι αποκαλύψεις θα συγκλονίσουν τις ευαίσθητες καρδιές. Προσοχή!

Επιτέλους τα ντοκουμέντα: Αυτές είναι οι αποδείξεις των αρνητών για την αλήθεια των εμβολίων (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ