Τα νέα προνόμια που δίνει η κυβέρνηση για να εμβολιαστούν οι νέοι
Βρείτε μας στο

Στη μάχη για αύξηση των εμβολιασμών η κυβέρνηση τα δίνει όλα.

Ειδικά στην προσπάθεια να πείσει τους νέους έχει ξεπεράσει τον εαυτό της.

Μετά λοιπόν από την περίφημη ψηφιακή κάρτα των 150 γιούρο, οι «σατανάδες» σκέφτηκαν κάτι ακόμα καλύτερο.

Ακόμα πιο… κουλ.

In.

«Tζαμάτο, δικέ μου» (όπως θα έλεγε, προσπαθώντας να κερδίσει οικειότητα, μπάρμπας που κάθεται με τη νεολαία).

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, στους έφηβους ηλικίας 15-17 που θα εμβολιαστούν θα δοθούν δωρεάν 50 GB data στο κινητό τους.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Και αυτό θα είναι το πρώτο από μια σειρά αντίστοιχων «f…cking yeah» παροχών για να «ψηθούν» τα παιδιά.

όπως για παράδειγμα, οι εξής:

(0-3)  CD «Best of» από Ζουζούνια

Δεν υπάρχει σπίτι με παιδιά που να μην έχουν παίξει τα τραγούδια τους. Δεν υπάρχει αυτί γονιού που να μην έχει τρυπήσει από την επανάληψη των μελωδιών τους. Ε, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο (επειδή έχουν τόσο μεγάλη γκάμα και τόσο μεγάλο σουξέ στα βρέφη και νήπια) η προσφορά ενός ποτ-πουρί των μεγάλων επιτυχιών τους θα κάνει χιλιάδες πάνες να χeστούν από χαρά. Και θα βγάλει (κυριολεκτικά σε αυτή την περίπτωση) όλα τα μωρά στην πίστα…

(4-7) Ευκολότερο ποίημα στις σχολικές γιορτές

Από τα μεγαλύτερα άγχη στο νηπιαγωγείο και στα πρώτα χρόνια του σχολείου είναι οι εθνικές εορτές. Κάθε παιδάκι που δεν είναι παιδί-θαύμα (απ’ αυτά που μοιάζουν ικανά από την κούνια ακόμα ν’ απαγγείλουν την Οδύσσεια) αγχώνεται για το ποίημα που θα πει μπροστά σε γονείς και συμμαθητές. Όχι όμως αυτά που θα εμβολιαστούν. Γιατί θα τους δίνονται υποχρεωτικά τα μικρότερα (με catchy ομοιοκαταληξίες και πλαφόν τις τρεις στροφές).

Τα νέα προνόμια που δίνει η κυβέρνηση για να εμβολιαστούν οι νέοι

(7-11) Αποκλεισμός από το «μπιζ»

Μια από τις σκοτούρες των παιδικών παιχνιδιών. Ένας «πονοκέφαλος» (που μπορούσε να οδηγήσει και σε κανονικό πονοκέφαλο). Γιατί ακόμα κι αν ήσουν σ’ αυτούς που ρίχνανε το φατούρο ήξερες ότι μπορεί να έρθει κι η σειρά σου. Θα αρκεί λοιπόν το πιστοποιητικό εμβολιασμού για ν’ αποκλειστεί το παιδάκι από τις μαντεψιές του εκάστοτε καρπαζοεισπράκτορα. Και να μπορεί να μοιράζει τις φάπες του χωρίς άγχος ότι θα κοκκινίσει κι ο δικός του σβέρκος.

Τα νέα προνόμια που δίνει η κυβέρνηση για να εμβολιαστούν οι νέοι

(12-16) Δικαιολόγηση απουσιών από κοπάνες

Κακά τα ψέματα, ό,τι και να κάνουν οι γονείς, στην πορεία από γυμνάσιο προς λύκειο, αρχίζουν και οι κοπάνες. Και η πλειοψηφία των μαθητών δεν είναι σαν αυτούς/ές που βγάζουνε 20.000 μόρια στις πανελλήνιες, αλλά ισχυρίζονται προκλητικά «και τις βόλτες μου έκανα, και τις κοπάνες μου έκανα, είχα πρόγραμμα». Γι’ αυτό και θ’ αποτελέσει μεγάλο δέλεαρ το σβήσιμο ενός φιξ πακέτου απουσιών (με μπόνους την εξαφάνιση και κάποιων ωραίων αποβολών).

Τα νέα προνόμια που δίνει η κυβέρνηση για να εμβολιαστούν οι νέοι

(17-20) Δωρεάν ετήσια συνδρομή στο P0rnhub

Όπως και να το κάνουμε, στην εφηβική (και όχι μόνο) ηλικία ενός άνδρα κυριαρχεί ένα πράγμα. Είναι γνωστό και διαχρονικά επιβεβαιωμένο, ότι σκέφτεται συχνότατα και με άλλο κεφάλι. Στα χρόνια που είναι λοιπόν στα ντουζένια τους, στους νέους δεν αρκούν οι… διασταυρώσεις (ή για κάποιους είναι δύσκολο ακόμα και να βρεθούν). Οπότε, είναι βέβαιο ότι θα τους δώσει επιπλέον κίνητρο για τον εμβολιασμό η παροχή μιας διευκόλυνσης για έξτρα ανακούφιση.

Τα νέα προνόμια που δίνει η κυβέρνηση για να εμβολιαστούν οι νέοι