Τους δίκασε: Οι πρώτες φωτό του Γρηγόρη Πετράκου απ’ το μαγαζί με τους εμβολιασμένους (Pics)

Θα χτυπήσει το σύστημα από μέσα ο τραγουδιστής και σύμβολο του εντιεμβολιαστικού κινήματος.
Τους δίκασε: Οι πρώτες φωτό του Γρηγόρη Πετράκου απ’ το μαγαζί με τους εμβολιασμένους (Pics)
14 Οκτωβρίου 2021 | 14:41

Ένας από τους ανθρώπους-σύμβολα του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα, αλλά και των αρνητών της πανδημίας και του ιού, όπως αυτός παρουσιάζεται από τα μίντια και τον Π.Ο.Υ, ο Γρηγόρης Πετράκος, κατάφερε άλλη μία φορά να απασχολήσει την επικαιότητα, όχι όμως από τον συνηθισμένο ρόλο του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο τραγουδιστής και απόφοιτος της Ακαδημίας του Fame Story, έγινε είδηση τις τελευταίες ημέρες, όχι λόγω κάποιας εισαγγελικής έρευνας που ξεκίνησε μετά από κάποιο viral video του για τον κορωνοϊό. Αυτή τη φορά ο λόγος ήταν η επιστροφή του στις πίστες, από εκεί που βγάζει τα προς το ζειν, σε μία μουσική σκηνή στην Πάτρα η οποία θα ανοίξει μόνο για εμβολιασμένους πελάτες!

Ναι, είναι γεγονός, ο Γρηγόρης Πετράκος θα συντροφεύει μουσικά τη διασκέδαση μόνο εμβολιασμένων θαμώνων. Ο ίδιος Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος στις αρχές καλοκαιριού, όταν ο Πάνος Κιάμος είχε ανακοινώσει ότι ξεκινάει να λειτουργεί το νυχτερινό του κέντρο μόνο με εμβολιασμένους πελάτες, του είχε επιτεθεί μέσα από μία ανάρτησή του στα social media.

Μεταξύ άλλων τον κατηγορούσε για φασιστικό διαχωρισμό των ανθρώπων βάσει ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, ότι η απόφασή του αυτή σημαίνει apartheid και ότι δε θα έχει γυρισμό, διαχωρίζοντας τον εαυτό του από τέτοιες επιλογές.

Μήπως όμως ο λόγος που ο Γρηγόρης Πετράκος δέχτηκε να μπει σε μουσικό σχήμα νυχτερινού μαγαζιού μόνο για εμβολιασμένους δεν ήταν τα χρήματα; Μήπως στο καλοκουρδισμένο μυαλό του έχει άλλο σχέδιο;

Το Menshouse έχει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πρώτες εμφανίσεις του τραγουδιστή στις οποίες αποδεικνύεται ότι ένας από τους «πατριάρχες» των «ψεκασμένων» είχε άλλα κατά νου όταν δέχτηκε να συνεργαστεί με ένα κέντρο διασκέδασης μόνο για «μπολιασμένους».

Μπορεί οι εμβολιασμένοι θαμώνες να νομίζουν ότι μπήκαν να διασκεδάσουν, όταν όμως ο Γρηγόρης Πετράκος και η κούκλα του βγουν στη σκηνή, όλοι θα καταλάβουν ότι ένα διεστραμμένο παιχνίδι ξεκίνησε. Με θύματα τους ίδιους.

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισε να κοροϊδέψει και να ειρωνευτεί τα θύματα της παγκόσμιας συνωμοσίας μπροστά στα πρόσωπά τους. Θα τραγουδάει αποκλειστικά φορώντας τη μάσκα με το πρόσωπο του Μπιλ Γκέιτς για να τον κοιτάζουν οι τσιπαρισμένοι πελάτες πίνοντας ουίσκι.

ΗΡΘΑΤΕ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΧΑΡΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ; ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. Πρώτα θα κλειδώσουν οι πόρτες να μην μπορεί κανείς να βγει και μετά θα ξεκινήσει ο εξορκισμός.

Μπροστά θα φαίνεται ότι έχει στηθεί μία μουσική πίστα, στο βάθος όμως ένας τοίχος με όλα τα στοιχεία της παγκόσμιας συνωμοσίας θα βρίσκεται στημένος, με τον Γ. Πετράκο να ξεκινάει την ανάλυση στοιχείο στοιχείο. Πού και πού θα λέει και ένα ρεφρενάκι από τραγούδι.

Ντυμένος ως ο πιο ελεύθερος άνθρωπος στην ιστορία της Ελλάδας, ο Γρηγόρης Πετράκος ως γέρος του Μοριά, θα τραγουδάει μεν για τους εμβολιασμένους, το πνεύμα του όμως θα παραμένει ελεύθερο και καθάριο, κανένας δε θα μπορεί να το σκλαβώσει.

Μπορεί να έκανε το λάθος να συμφωνήσει να δουλέψει μόνο για εμβολιασμένους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα εκτεθεί με το ονοματεπώνυμό του. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δουλέψεις και κανένας στο ψεκασμένο κίνημα να μην καταλάβει ότι τον πούλησες για τα λεφτά.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved