«Who is... Kopsialis?»: 7 είδωλα της νεολαίας που 9/10 σαραντάρηδες αγνοούν την ύπαρξη τους (Pics)
Βρείτε μας στο

Όταν ήμασταν μικροί, είχαμε ως ορόσημο τις ηλικίες των ποδοσφαιριστών. Λέγαμε πως όταν οι ποδοσφαιριστές θα είναι όλοι μικρότεροι μας, τότε θα έχουμε πραγματικά γεράσει. Αυτοί οι γνωστοί Έλληνες που δεν ξέρει κανείς 40άρης, μας κάνουν να νιώθουμε γερόντια.

Η σύγχρονη σελέμπριτι κουλτούρα διαμορφώνεται από το Instagram, το Youtube και, μέσα στην πανδημία, από το TikTok. Πολλοί έφτιαξαν όνομα εκεί και πάτησαν πάνω στα εκατοντάδες χιλιάδες views για να διεκδικήσουν θέση σε εκπομπές και έγιναν «γνωστοί Έλληνες», όπως τους αποκαλούμε. Άλλοι πάλι, έχτισαν το δικό τους…army και εδραίωσαν την εμπορική τους αξία. Ή και όχι.

Πώς για τους σημερινούς 40άρηδες ήταν ένα καλτ είδωλο ο Ανδρεούλης Ευαγγελόπουλος ή ο Εθνικός Μπούτιας..; Έτσι είναι και για τους σημερινούς 25άρηδες 4 πρόσωπα που 9/10 40άρηδες αγνοούν την ύπαρξη τους

Αλέξανδρος Κοψιάλης – Dr. Χταπόδια

«Who is... Kopsialis?»: 7 είδωλα της νεολαίας που 9/10 σαραντάρηδες αγνοούν την ύπαρξη τους (Pics)

Ο Κοψιάλης έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, οι Ιδιωτικές Κατακραυγές πάνε εύκολα πάνω από το μισό εκατομμύριο και φτάνουν ως και τα 2-3, αριθμοί που δεν είναι συνηθισμένοι για Youtuber. Μαζί με τον Χταπόδια έχτισαν τα πάντα από το μηδέν και οι over 40 δε θα τους μάθαιναν ποτέ αν δεν υπήρχε αυτό το τεράστιο giveaway στο Instagram με τους Αντετοκούνμπο που έπαιξε και στα δελτία ειδήσεων.

Ο Κοψιάλης έχει δώσει στο παρελθόν τζετ σκι, αυτοκίνητα, μηχανάκια και είναι στο όριο να δώσει κάποια στιγμή ολόκληρο νησί ή σκάφος.

 

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Κοψιάλης (@alexandros_kopsialis)

Όλοι οι τράπερ

«Who is... Kopsialis?»: 7 είδωλα της νεολαίας που 9/10 σαραντάρηδες αγνοούν την ύπαρξη τους (Pics)

Με εξαίρεση Snik (λόγω Ηλιάνας Παπαγεωργίου), Sin Boy και τον Mad Clip λόγω του ότι ο θάνατος του απασχόλησε όλα τα μέσα ενημέρωσης, οι 40άρηδες δύσκολα θα αναγνώριζαν άλλον τράπερ. Ίσως τον Light, πιθανώς λόγω και των πρόσφατων γεγονότων. Μπορεί και τον Mente Fuerte. Αλλά αυτό θα ήταν η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

Δηλαδή πες σε έναν 40άρη τα ονόματα Saske, Skive, FY, Hawk κι αν δε σε κοιτάξει νομίζοντας ότι λες μεταλλάξεις κορωνοϊού, να μη μας λένε Menshouse.

Γιάννης Κατινάκης

«Who is... Kopsialis?»: 7 είδωλα της νεολαίας που 9/10 σαραντάρηδες αγνοούν την ύπαρξη τους (Pics)

Είναι από τα πολύ υγιή πρότυπα της καραντίνας. Αναδείχτηκε από το TikTok και αποδείχτηκε πως επρόκειτο για έναν αθέατο θησαυρό. Τώρα που έχει γίνει θεατός, δε γίνεται να μη γελάσεις με την ψυχή σου με τα γκομενικά προβλήματα που μοιράζεται, αλλά και να μην καταλάβεις για τα καλά, αν δεν το είχες καταλάβει ως τώρα, πως γκέι-τρανς-queer και ό,τι άλλο υπάρχει, δεν είναι κάτι έξω από εσένα, πέρα από την κοινωνία, κάτι κατώτερο σου.

Κι αυτή είναι η δύναμη του χιούμορ. Αλλάζει τον κόσμο με τρόπο που η σοβαρότητα δε μπορεί ακόμα να το κάνει. Ας είναι. Έστω κι έτσι, υπάρχει αλλαγή.

Το 90% του Youtube

Μικρή Ολλανδέζα. Βενετία Καμάρα. Vibrator. Μάνος. 2J. ZoePre. Όλα αυτά δεν είναι fiction ονόματα. Είναι κανάλια στο Youtube, είναι υπαρκτά πρόσωπα.

Hayate-Αρχηγός

Κανονικά κι αυτός θα ανήκε στην πάνω κατηγορία, αλλά είναι μια κατηγορία μόνος του. Πρόκειται για ένα πρόσωπο με πολλά προσωνύμια και ομάδα γύρω του. Όσες φορές μας τον έβγαλε το Youtube στα προτεινόμενα, σκεφτόμασταν ότι θα είχαμε αξιοποιήσει καλύτερα τον χρόνο μας αν βάζαμε στις μασχάλες μας καυτά μακαρόνια και τα αφήναμε να μας κάψουν το δέρμα.

HelenaLive

Εκτός από Instagrammer, Influencer, Youtuber, TikToker, τώρα εσύ 40αρή θα πρέπει να μάθεις και τα streamer/twitcher. Η Έλενα ήταν τέτοια, αλλά λέει έφαγε μπαν για ρητορική μίσους. Έγινε γνωστή για τα βίντεο που ανέβασε και έπαιζε videogames ενώ έκλαιγε. Ή έκλαιγε ενώ έπαιζε videogames. Δεν ξέρουμε τι από τα δύο προηγήθηκε.

Cathleen Bae/MairiPllumbi

Δύο κοπέλες που στο TikTok σαρώνουν, με views που ακουμπάνε ή και ξεπερνάε τον εκατομμύριο. Δεν ξέρουμε γιατί έχει κάποια σημασία αυτό, αλλά…μάλλον έχει. Στο TikTok είναι πιο εύκολο να έχεις τόσα πολλά views σε σχέση με το Youtube.