Μαυρίκιος Μαυρικίου: 3 άτομα που έχουν ακούσει όλοι, αλλά κανείς δε γνωρίζει τι δουλειά κάνουν
Βρείτε μας στο

Όλοι έχουμε περάσει από μία περίοδο της ζωής μας που δοκιμάζαμε, είτε από ανάγκη είτε επειδή ψαχνόμασταν ακόμα, διάφορα επαγγέλματα μέχρι να κατασταλάξουμε σε αυτό το οποίο θα γινόταν το επάγγελμα που θα μας στοίχειωνε τις επόμενες πολλές δεκαετίες, σιχτιρίζοντας τη ζωή που δε μας έκανε πάμπλουτους κληρονόμους, ώστε να μη χρειαστεί να ξαναδουλέψουμε ποτέ.

Κάποιοι όμως άνθρωποι κατάφεραν να κατασταλάξουν στο αγαπημένο τους επάγγελμα, χωρίς όμως ποτέ να μπορέσουμε να καταλάβουμε, εμείς οι κοινοί θνητοί που μας συστήθηκαν, ποιο είναι αυτό το επάγγελμά τους. Όσο και αν ψάξαμε στο google, όσο και αν παρακολουθήσαμε συνεντεύξεις τους, ό,τι και να είπαν αυτοσυστηνόμενοι. Πάντα καταλήγαμε στο ερώτημα «Εεεε για ξαναπές τι δουλειά κάνεις;».

Με τρεις τέτοιες περιπτώσεις θα ασχοληθούμε σήμερα. Τρεις ανθρώπους οι οποίοι έγιναν γνωστοί, κέρδισαν μπόλικη μαζεμένη δημοσιότητα όσο τα φώτα έπεφταν πάνω τους αλλά ποτέ δεν καταλάβαμε ποιο είναι το βασικό τους επάγγελμα.

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Μαυρίκιος Μαυρικίου: 3 άτομα που έχουν ακούσει όλοι, αλλά κανείς δε γνωρίζει τι δουλειά κάνουν

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Κύπριος πολυκαλλιτέχνης, αν υπάρχει αυτός ο όρος, ξεκίνησε την τουρνέ του στις μεσημεριανές εκπομπές προσπαθώντας να συστήσει τον ίδιο και τη μέλλουσα αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα και να μας προετοιμάσει για τους λαμπρούς αρραβώνες τους, καθώς η αλήθεια είναι ότι μας έτρωγε κάτι τόσο καιρό και όπως αποδείχτηκε αυτό το κάτι ήταν η ζωή του Μαυρικίου.

Ο παραγωγός-μουσικός-λίγο ηθοποιός-πολύ παίκτης μουσικών ριάλιτι από έφηβος Μαυρίκιος Μαυρικίου αφού πρώτα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στις τηλεοπτικές κάμερες, αγωνιούσε να συστηθεί ως πολύ ευκατάστατος και παράλληλα πολύ εκκεντρικός. Σε όσες συνεντεύξεις μίλησε είχε αυτόν τον αέρα «όλοι με ξέρετε», αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν τον ήξερε και η πρώτη ερώτηση όσων έβλεπαν βίντεο του να ρωτούν «ποιος είναι αυτός ρε παιδιά;».

Σίγουρα έχει κάνει μουσικές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σίγουρα κάνει θεατρικές παραγωγές. Σίγουρα προσπαθεί με όλο του το είναι να γίνει διάσημος. Σίγουρα θέλει με όλες του τις δυνάμεις να διαφημίσει τη σχέση του με την αμίλητη Ιλάειρα. Σίγουρα θα ήθελε να τον συγκρίνουν με τον Λάκη Γαβαλά. Σίγουρα δεν ξέρουμε τι δηλώνει σαν επάγγελμα. Σίγουρα θα ελπίζαμε να μην τον ξαναδούμε σύντομα σε κάποιο ρεπορτάζ για τον γάμο του, τη βόλτα του στον ζωολογικό κήπο, την επίσκεψή του στον πλαστικό του για μπότοξ κοκ.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Βλάσσης Τσάκας

Μαυρίκιος Μαυρικίου: 3 άτομα που έχουν ακούσει όλοι, αλλά κανείς δε γνωρίζει τι δουλειά κάνουν

Ο άνθρωπος που κρατούσε όλη τη βασιλική οικογένεια των Αλ Σαούντ από τα μούσια. Ο άνθρωπος που είχε υποσχεθεί ότι θα φέρει πρίγκιπες να αναλάβουν τον Παναθηναϊκό και θα τον μετατρέψουν σε ένα σύλλογο που για προπονητικό κέντρο θα έχει το θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Ο συμπαθής Βλάσσης Τσάκας με το νυσταλέο βλέμμα ο οποίος υποσχόταν ότι στον χαρτοφύλακά του είχε την υπογραφή του Ροναλντίνιο. Όχι τώρα, τότε που ο Βραζιλιάνος άσος ήταν ακόμα ενεργός θεός της μπάλας.

Ο Βλάσσης Τσάκας δεν καταλάβαμε ποτέ αν είναι μάνατζερ, αν είναι και ο ίδιος εισοδηματίας, αν είναι εκπρόσωπος πλουσίων, αν έχει σπουδάσει οτιδήποτε, πού δούλευε πριν γίνει κολλητός ενός από τους 300 πρίγκηπες της Σαουδικής Αραβίας, σε τι γλώσσα μιλούσε μαζί τους καθώς ακόμα και τη μητρική του γλώσσα δε θα λέγαμε ότι τη χειρίζεται τόσο τέλεια.

Παρόλα αυτά ο Βλάσσης Τσάκας ήρθε, ήταν αμούστακος, έφυγε, γύρισε με μουσάκι. Ξαναέφυγε και ξαναγύρισε με μουστάκι, ανέλαβε για κάποια περίοδο πρόεδρος της Καβάλας και μετά ξαναχάθηκε. Σε όλο αυτό το διάστημα ποτέ δε μάθαμε τι επαγγέλλεται ή τι τουλάχιστον δηλώνει στην εφορία του. Αν δηλώνουν κάτι οι φίλοι βασιλικών οικογενειών.

Παναγιώτης Βασιλάκος

Μαυρίκιος Μαυρικίου: 3 άτομα που έχουν ακούσει όλοι, αλλά κανείς δε γνωρίζει τι δουλειά κάνουν

Ήρθε σαν ο πρώτος Έλληνας Bachelor σε ριάλιτι στο οποίο παρουσιάστηκε ως ο απόλυτος γαμπρός που όλες θέλουν και θα έκαναν τα πάντα για να της επιλέξει. Παρουσιάστηκε σαν επιχειρηματίας. Τόσο γενικός σαν όρος που χρειαζόταν περισσότερο ψάξιμο για να δούμε από πού βγάζει τα ως προς το ζην του.

Στο Instagram του δήλωνε κτηματομεσίτης, αλλά είναι γραμμένος και σε γραφείο μοντέλων. Ήταν ποδοσφαιριστής σε ομάδες Β’ Εθνικής για αρκετά χρόνια αλλά προσπαθούσε να κερδίσει και ριάλιτι επιβίωσης, στο Nomads του ΑΝΤ1. Πέρασε και από πρόεδρος της νεολαίας του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου. Του ποιου; Της «Τελείας» μωρέ, του κόμματος που χάθηκε όπως ακριβώς ξεκίνησε, αθόρυβα.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: 3 άτομα που έχουν ακούσει όλοι, αλλά κανείς δε γνωρίζει τι δουλειά κάνουν

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε να ταξιδεύει στην Ισλανδία με τον Νίκο Κοκλώνη και τη Νατάσα Καλογρίδη σε ταξιδιωτική εκπομπή του δεύτερου και να κάνουν όλοι μαζί μπάνιο σε τζακούζι ή θερμές πηγές, ποιος αλήθεια ξέρει; Κατηγορήθηκαν ότι γύριζαν σκηνή ερωτικής ταινίας. Παρόλα αυτά κανείς δεν το ρώτησε και τότε τι ακριβώς κάνει σαν επάγγελμα. Κανέναν από τους τρεις τους είναι η αλήθεια.