youtubers
Βρείτε μας στο

Αν δεις τα ονόματα των Ελλήνων youtubers που ακολουθούν. Θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι σαν άλλος Αλέξανδρος Θεοτοκάτος από πότε είναι αυτή η εφημερίδα. Θα κοιτάς δεξιά κι αριστερά ψάχνοντας κάποιον να σου εξηγήσει ποιος είναι ο καθένας.

Μην τρελαθείς. Κι εμείς που είμαστε στο φάσμα 35+, το ίδιο με σένα νιώθουμε. Το Youtube είναι πια ένας αχανής κόσμος που διαστέλλεται όπως το ίδιο το σύμπαν. Και οι youtubers που θα δεις στη συνέχεια, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.  Θα μπορούσαμε κάλλιστα σε αυτή τη λίστα να έχουμε 30 ονόματα. Αλλά το μόνο που θα καταφέρναμε, είναι να επιτείνουμε την άγνοια σου και την απορία σου για το πού οδεύει αυτός ο κόσμος.

Fipster

Ο Φίλιππος Ιωάννου κατά κόσμον Fipster, έχει γίνει περισσότερο γνωστός τα τελευταία 1-2 χρόνια και το κανάλι του έχει αποκτήσει μια πολύ μεγάλη απήχηση κυρίως χάρη στα βίντεο που τιτλοφορούνται «Θάρρος ή Αλήθεια», όπου καλεί πρόσωπα της σόουμπιζ τα οποία δεν θα συναντήσει κανείς εύκολα στο Youtube, και καταφέρνει να τους χαλαρώσει για να πουν πράγματα που δε θα έλεγαν στην τηλεόραση ενδεχομένως ή σε μια συνέντευξη σε έντυπο.

Eponimos

Από Επώνυμος Αλκοολικός έγινε Eponikos και αυτό δεν το γνωρίζαμε, αλλά το μάθαμε από ένα βίντεο του 2J που είδαμε για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι μέρος του λόγου είναι όλοι οι youtubers της λίστας μας. Δεν μπορούμε να βρούμε τι ακριβώς εξηγεί την όποια επιτυχία του, αλλά μήπως κατανοούμε και πολλά από Youtube; Ίσως να είναι όπως στην τηλεόραση. Αρκεί να είσαι στο παρεόνι 4-5 youtubers, να σε προωθούν, να τους προωθείς και τέλος.

Fosbloque

Η Φωτεινή από την Αρμενία έχει αποκτήσει μεγάλο fanbase τα τελευταία 3 χρόνια, ιδίως μέσα και από τη συνεργασία της με την e-food, που είναι το ένα από τα δύο κανάλι επικοινωνίας της. Πέραν δηλαδή του δικού της καναλιού που έχει αυτόν τον τίτλο, έχει και αυτό του e-food για να χτίζει σχέσεις με το κοινό του Youtube. Φαίνεται αρκετά ευφυής κοπέλα και με πολλές καλές ιδέες.

Konilo

Παρόλο που υπάρχει πολλά χρόνια στο Youtube, είναι από τις παλιοσειρές, παραμένει terra incognita για εμάς τους 30 και άνω. Βασικά, εκτός από άγνωστη γη, παραμένει και ένα ερωτηματικό. Έχουμε δει αρκετό content του, κυρίως τα podcast με καλεσμένους, και πραγματικά δε μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί είναι επιτυχημένος. Δεν το έχει και πολύ με το λέγειν, εκτός κι αν υποδύεται τόσο καλά τον ακατάλληλο για να παίρνει συνεντεύξεις.

Βενετία Καμάρα

Σε κερδίζει με αυτή την ιδιαίτερη προφορά της που είναι πολύ γλυκιά, σε κερδίζει με το γλυκό της και ευγενές πρόσωπο, σε κερδίζει με το χαμόγελο της και φυσικά τα πολλά και ωραία της τατού. Η Βενετία είναι μια creator που θα μπορούσε άνετα να γίνει έρωτας ακόμα και για τους 35-40 και άνω. Κι ας έχει ένα πολύ girly περιεχόμενο.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Zoe Pre

Παρά το ότι φαίνεται πολύ νεαρή, η Ζωή δείχνει να είναι και η καλύτερη στο κομμάτι της συνέντευξης, της συνομιλίας με έναν οποιονδήποτε άνθρωπο. Στα podcasts της με τίτλο «Κρίμα» φέρνει γνωστά πρόσωπα και τους επιτρέπει να πουν όσα θα φοβόντουσαν να πουν κάπου αλλού. Μοιάζει ωραίο τυπάκι, έχει μπόλικο αυτοσαρκασμό, οπότε παίρνει το thumbs up μας.

Dat Lilly

Είναι από τους youtubers που δεν ξέραμε καν την ύπαρξη τους κατ΄όνομα μέχρι πριν λίγα 24ωρα. Παρόλα αυτά, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες, με τα βίντεο της να πιάνουν αρκετά γρήγορα τις 200 και 300 χιλιάδες προβολές. Από μια γρήγορη ματιά, έχει αρκετά κονσεπτικά βίντεο που περιλαμβάνουν πάντοτε το interaction με το κοινό.