Unlock Pleasure: Ποιος είπε ότι η απόλυτη ευχαρίστηση δεν είναι εφικτή;
Βρείτε μας στο

Θα μπορούσαν να μαζευτούν κάποια στιγμή όλες μαζί και να δημιουργήσουν τον «Σύλλογο Απεχθών Λέξεων» (Σ.Α.Λ., εν συντομία) και να κρατούν παρέα η μία στην άλλη, καθώς ουδείς θέλει να έχει επαφές μαζί τους.

Γιατί, σκεφτείτε το, υπάρχουν πράγματι αρκετές απεχθείς λέξεις οι οποίες δεν ζεσταίνουν την καρδιά κανενός. Ρατσισμός. Χίτλερ. Πρασόρυζο (ιδίως για τον δύσμοιρο που είναι αναγκασμένος να το φάει). Ταμπού.

Και μπορεί οι πρώτες τρεις να είναι εξαιρετικά «αποκρουστικές», κυρίως όταν συνδυάζονται (φανταστείτε, για παράδειγμα, τον ρατσιστή Χίτλερ να τρώει πρασόρυζο), όμως τι θα λέγατε να σταθούμε λίγο περισσότερο στο «ταμπού»;

Την στιγμή που ο Χρόνος, κατά την προσφιλή του συνήθεια, εξακολουθεί να καλπάζει μονάχα προς τα εμπρός και το ημερολόγιο δείχνει 2022, τα σεξουαλικά ταμπού συνεχίζουν να κρατούν δέσμιο ένα τεράστιο μέρος της κοινωνίας και θέτουν, ανυπέρβλητα πολλές φορές, εμπόδια στην σεξουαλική ζωή ομόφυλων κι ετερόφυλων ζευγαριών.

Unlock Pleasure: Ποιος είπε ότι η απόλυτη ευχαρίστηση δεν είναι εφικτή;

Πώς δύναται να υπερκεράσει κάποιος (μα και συλλογικά η κοινωνία) αυτό το πρόβλημα και ν’ αφήσει πίσω του τον σύγχρονο Μεσαίωνα, φτάνοντας στην εποχή της ουσιαστικής απελευθέρωσης, της ελεύθερης έκφρασης στο σεξ, της απενοχοποίησης και της κατάρριψης των ταμπού;

Πώς γίνεται να ρίξουμε στον κάλαθο των αχρήστων τις προαιώνιες, θαρρείς, συμβάσεις, να εκφράσουμε ελεύθερα τις προτιμήσεις μας στο κρεβάτι (ή και στα υπόλοιπα έπιπλα…) και να φτάσουμε στο υπέρτατο σεξ, που δεν είναι άλλο από αυτό που μας ευχαριστεί πραγματικά;

Μας βλέπετε που μειδιούμε αινιγματικά; Υπάρχει λόγος: ξέρουμε την απάντηση. Και είμαστε σίγουροι ότι την ξέρετε κι εσείς…

Ακριβώς: DUO.

Η πασίγνωστη ευκαιρία φέρνει στο προσκήνιο το πρότζεκ “Unlock Pleasure” και ετοιμάζεται να ξεκλειδώσει, για χάρη μας, την απόλαυση σε επίπεδα που ούτε καν γνωρίζαμε πως είναι εφικτά μέχρι σήμερα- ή που, για να είμαστε πιο ακριβείς, διστάζαμε να τα «δοκιμάσουμε».

Με τη δημιουργία ενός κοινωνικού πειράματος και τη βοήθεια της βιομετρικής τεχνολογίας, το DUO φέρνει στο πανανθρώπινο προσκήνιο τα κατάλληλα συστατικά για μια νέα, αληθινή εποχή στο σεξ, χωρίς περιορισμούς στην απόλαυση.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Δίνοντας το βήμα σε τρία ζευγάρια (ομόφυλα και ετερόφυλα), τα οποία εκφράζουν ελεύθερα τις προτιμήσεις τους και βάζουν φωτιά στα «πρέπει» και τα «μη» αυτής της (σεξουαλικής) ζωής. Παράλληλα, καταθέτουν ευθαρσώς τις απόψεις και τις εμπειρίες τους για τα συχνότερα προβλήματα που απασχολούν ένα ζεύγος.

Το συμπέρασμα που εξάγεται βλέποντας τις αληθινές μαρτυρίες των πρωταγωνιστών είναι απλό: μόνο όταν είσαι ειλικρινής και αληθινός μπορείς να βιώσεις την πραγματική ευχαρίστηση με τον σύντροφο σου.

Στέλνοντας στο πυρ το εξώτερον την, εξαιρετικά ψυχοφθόρα, προσωπική μας καταπίεση, βάζοντας φωτιά στα στερεότυπα και αποκαλύπτοντας τ’ αληθινά μας θέλω, θα έχουμε μια γεμάτη και υγιή σεξουαλική ζωή. Γι’ αυτό…

Γι’ αυτό, ας γίνουμε πρωτοστάτες στο να κλείσει εκείνος ο περίεργος σύλλογος (Σ.Α.Λ.) της εισαγωγής και ας αποδεχτούμε πως το μοναδικό καλό Taboo είναι το επιτραπέζιο παιχνίδι. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν τροχοπέδη στο δρόμο για ν’ απολαύσουμε στο έπακρο το σαρκικό παιχνίδι.

Unlock Pleasure: Ποιος είπε ότι η απόλυτη ευχαρίστηση δεν είναι εφικτή;

Κι αυτό δεν το λέει το ημιμαθές Menshouse, αλλά ο απόλυτος ειδήμων επί του θέματος: το DUO. Καθίστε αναπαυτικά, λοιπόν, ετοιμαστείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και stay tuned. Τα όσα σας «αποκαλύψαμε» δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα θελκτικό πρόγευμα. Το ακαταμάχητο κυρίως πιάτο, έπεται.

Δείτε και μόνοι σας: στο βάθος ανάβει μία παιχνιδιάρικη και ποικιλόχρωμη ταμπέλα νέον. Επάνω της υπάρχουν δύο μονάχα λέξεις. Είναι:

Unlock Pleasure