Μπορείς να βλέπεις OPEN TV σε ολόκληρο τον κόσμο; Κι όμως, μπορείς!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Μπορείς να βλέπεις OPEN TV σε ολόκληρο τον κόσμο; Κι όμως, μπορείς!

Το Ανοιχτό Κανάλι ανοίγει τα... φτερά του σε ολόκληρο τον κόσμο και τώρα μπορεί να το βλέπει κανείς μέσω της πλατφόρμας της NetTV plus παντού!
Menshouse Team

Από την Πέμπτη 01/09 οι τηλεθεατές του OPEN TV μπορούν να το παρακολουθήσουν παγκοσμίως μέσα από την πλατφόρμα της NetTV plus!

Η NetTV Plus είναι η κορυφαία τηλεοπτική πλατφόρμα που προσφέρει στις κοινότητες των ομογενών από την νοτιοανατολική Ευρώπη ό,τι καλύτερο υπάρχει σε περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια και μοναδικό περιεχόμενο οπουδήποτε στον κόσμο. Ως μέλος της United Group – πρωτοπόρου στην παροχή υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και μέσων μαζικής επικοινωνίας στην νοτιοανατολική Ευρώπη – η NetTV Plus δημιουργήθηκε το 2008. Αρχικά προσέφερε περιεχόμενο από τα Βαλκάνια σε χρήστες εκτός της περιοχής.

Επεκτάθηκε το 2020 για να εξυπηρετήσει την ελληνική διασπορά ανά τον κόσμο.

Χάρη στη δέσμευσή της για καινοτομία, η NetTV Plus προσφέρει αδιάλειπτα στους χρήστες λύσεις τεχνολογίας αιχμής και πρακτικές υπηρεσίες ώστε να διασφαλίζεται η πλέον υψηλή εμπειρία θέασης. Χάρη στην πλατφόρμα EON TV, οι χρήστες της NetTV Plus μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια σε μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως έξυπνα τηλέφωνα, τάμπλετ, λάπτοπ και έξυπνες τηλεοράσεις. Η εφαρμογή ΕΟΝ προσφέρει επιπρόσθετες λειτουργίες, όπως βίντεο κατ’ απαίτηση (Video on demand) ή τηλεοπτικό περιεχόμενο ως και επτά ημέρες μετά την προβολή (Catch up).

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το κανάλι Open Beyond TV συγκαταλέγεται πλέον στην πλατφόρμα NetTV Plus. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας 15 ημέρες δωρεάν ή να χρησιμοποιήσετε την ειδική προσφορά προώθησης για τους νέους χρήστες – «Πληρώνετε 3, Παρακολουθείτε 6 Μήνες» –  και να απολαύσετε την υπέροχη εμπειρία της ελληνικής τηλεόρασης οπουδήποτε στον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα στο nettvplus.gr.

Όσες φορές και να το δεις γελάς: Η σκηνή που ο Μουστάκας δείχνει τι σημαίνει κωμικός, δεν χρειάστηκε σενάριο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Όσες φορές και να το δεις γελάς: Η σκηνή που ο Μουστάκας δείχνει τι σημαίνει κωμικός, δεν χρειάστηκε σενάριο