Έτσι τις ξεγέλασε: Η φωτό-ντοκουμέντο την ώρα που ο Νίκος Μπάρτζης πιάνει Ασημίνα και Δαλάκα με το κινητό (Pics)

Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα του ντετέκτιβ Μπάρτζη.

Οι αποβολές της Κατερίνας Δαλάκα για κατοχή παράνομων τσιγάρων και της Ασημίνας για κατοχή τηλεφώνου, τα οποία προμηθεύτηκαν από ντόπιο του Άγιου Δομίνικου, συγκλόνισαν την περασμένη εβδομάδα τους τηλεθεατές του Survivor All Star αλλά και τους συμπαίκτες των δύο παικτριών, εκτός φυσικά του Νίκου Μπάρτζη ο οποίος έκανε τις καταγγελίες που οδήγησαν στις αποβολές.

Ο ποδοσφαιριστής-αγρότης του Survivor ήταν αυτός που μίλησε πρώτος στο συμβούλιο του νησιού και κατήγγειλε πως είδε μπροστά στα μάτια του τις δύο κοπέλες να κρατούν κινητό τηλέφωνο και τσιγάρα, όταν τις ακολούθησε στη ζούγκλα.

Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι κατάλαβε νωρίς πως κάτι περίεργο συνέβαινε από τη συμπεριφορά τους στην παραλία και όταν τις είδε να απομακρύνονται αποφάσισε να τις ακολουθήσει. Αυτό το αστυνομικό δαιμόνιο του 28χρονου παίκτη τελικά επιβεβαιώθηκε από την παραγωγή που απέβαλε τις δυο παίκτριες.

Πώς όμως έγινε η επ’ αυτοφώρω σύλληψη των δύο παικτριών; Πώς κατάφερε ο Νίκος Μπάρτζης να μη γίνει αντιληπτός μέχρι να αποκτήσει τα αδιάσειστα στοιχεία τα οποία θα οδηγούσαν στις αποβολές τους;

Το Menshouse έχει τις απαντήσεις για άλλη μία φορά στο αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.

Με στολή ντετέκτιβ Κλουζώ, ο παίκτης του Survivor κατάφερε να ξεγλιστρήσει ανάμεσα στα δέντρα της ζούγκλας και να βρει τα στοιχεία που χρειαζόταν για να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη. Το πνεύμα του Γάλλου ντετέκτιβ τον οδήγησε.

Μεταμφιεσμένος σε δέντρο με μία πρόχειρη δεντροστολή που κατασκεύασε κατάφερε να μη γίνει αντιληπτός από τα δύο κορίτσια πριν εκμεταλλευτεί αυτή τους την απροσεξία και τις πιάσει με τα στοιχεία του εγκλήματος στα χέρια.

Ένα παγκάκι στη μέση της ζούγκλας και μία εφημερίδα, με δύο διακριτικές τρύπες στο ύψος των ματιών του, αρκούσαν για να μπορέσει ο Νίκος Μπάρτζης να στέκεται κοντά στις δύο κοπέλες χωρίς να φαίνεται καθόλου ύποπτος, ως ένας απλός περαστικός που απολαμβάνει την ανάγνωση της εφημερίδας του στο ριάλιτι επιβίωσης. Σατανική κάλλυψη.

Θαμμένος μέχρι τον λαιμό, ο παίκτης περίμενε μέσα στην άμμο να πιάσει τις δύο απατεώνισσες. Μόνο με το κεφάλι του έξω από την άμμο μπόρεσε να μη φαίνεται την ίδα ώρα που ο ίδιος παρατηρούσε και σημείωνε τα πάντα.

Ντυμένος με τη στολή ενός γνωστού ανεξάρτητου βουλευτή, προέδρου νεοσύστατου κόμματος, ο Νίκος Μπάρτζης έκανε τη σύλληψη ο ίδιος, αισθάνθηκε υπερήφανος που κάρφωσε τις δύο συμπαίκτριές του και υποσχέθηκε νέα καρφώματα και συλλήψεις όσο το κοινό τον επιδοκιμάζει με την ψήφο του.

Ναι είναι αγρότης, ήταν και ποδοσφαιριστής, είναι και παίκτης του Survivor, είναι και αυτόκλητος τιμωρός αστυνομικός στην παραλία. Υπάρχει πρόβλημα με την πολυταλαντοσύνη του;