Απάντησε στους αμφισβητίες: Ο Μπισμπίκης ανέβασε το πραγματικό βίντεο με το βαρύ ζεϊμπέκικο του στη Βανδή κι έκλεισε στόματα (Vid)
Βρείτε μας στο

Όλη η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, για να μην πούμε τους τελευταίους μήνες, ασχολείται διαρκώς με το love story μεταξύ του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη και της τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή. Ειδικά στο κομμάτι των δημόσιων εκδηλώσεων του έρωτά τους στη σκηνή στην οποία τραγουδάει εκείνη.

Μετά τον χαμό που έγινε για το τσιγάρο που κάπνιζε δίπλα στη σκηνή ο ηθοποιός όσο αποθέωνε τη σύντροφό του, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε το ζευγάρι απασχόλησε πάλι τα social media και τα μίντια γενικότερα με το περίεργο ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης για την αγαπημένη του την ώρα που αυτή τραγουδούσε.

Μπορεί τα κινητά να πήραν φωτιά από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου που απαθανάτισαν τη σκηνή όμως ο ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση όταν έδειξε ότι στην πραγματικότητα ήταν άλλα τα τραγούδια που χόρεψε για τη Δέσποινα Βανδή και κανένα από αυτά δεν ήταν επιτυχία της.

Δείτε τα πραγματικά τραγούδια που χόρεψε μοναδικά ο Βασίλης Μπισμπίκης στο βιντεορεπορτάζ που ακολουθεί.