Αυτή είναι η σωστή περιγραφή: Η τριποντάρα του Σλούκα με το «καλημέρα-καληνύχτα» πήγε... Χόλιγουντ! (Vid)
Βρείτε μας στο

Αν δεν έχετε γίνει ο πρώτος μόνιμος κάτοικος του Άρη κι αν εξακολουθείτε να ζείτε στην Ελλάδα και αν ασχολείστε στοιχειωδώς με τ’ αθλητικά (ναι, το ξέρουμε: μαζέψαμε πιο πολλά «ΑΝ» κι από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη), τότε ξέρετε τι έγινε το βράδυ της Τετάρτης.

Α, θέλετε να τα ξαναπούμε ε; ΟΚ: Ο Κώστας Σλούκας με τρίποντο εκτός μπασκετικής λογικής έστειλε την μπάλα εντός καλαθιού σε νεκρό χρόνο, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κάνει τεράστιο διπλό επί της Φενέρ και να πάρει προβάδισμα στην σειρά των playoffs απέναντι στην ομάδα του coach Ιτούδη με 2-1.

Όπως επίσης, ελπίζουμε, ξέρετε, η περιγραφή του ξένου σχολιαστή στο κανάλι της Euroleague έγινε viral, με τον συμπαθέστατο κύριο να φωνάζει εκστασιασμένος σε άψογα, να τονιστεί, ελληνικά «Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα!».

Για τους λίγο πιο παλιούς, φυσικά, αυτό έφερε στη μνήμη τη μοναδική Γαβριέλλα- γυρίζω και στο «Καληνότσες»- που ήταν η συμπρωταγωνίστρια της Ζήνας, η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία στη διάδοση της ελληνικής γλώσσας.

Με τη βοήθεια του Βαγγέλη Χαντζή, λοιπόν, η τριποντάρα του Σλούκα έχει τώρα το βίντεο που της ταιριάζει απόλυτα και κάνει τη διαφορά…

Δείτε το και θα καταλάβετε το γιατί:

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας