Το ελληνικό Smackdown λέγεται ΖΜΑΚ και είναι πιο έπος κι από έπος!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Το ελληνικό Smackdown λέγεται ΖΜΑΚ και είναι πιο έπος κι από έπος!

Ποιο γιου εφ τσι, ποιο κικ βόξιν, τι καράτε, τάε κβον ντο και ντορεμιφασολασι μας λέτε; Το ΖΜΑΚ είναι το πιο συναρπαστικό θέαμα με ξύλο. Τόσο καλό που ο Βινς Μακ Μάον σκέφτεται να κλειστεί σε μοναστήρι μετά από τέτοια ήττα.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι γνωστός από τις ραδιοφωνικές εκπομπές που έκανε, εσχάτως ακόμα πιο γνωστός για τον Τροχό της Τύχης, αλλά έχει και κάτι ακόμα. Αυτό το κάτι ακόμα είναι και το μεγαλύτερο του μεράκι, αυτό που δείχνει να αγαπάει περισσότερο. Όταν ήταν μικρός έβλεπε αγώνες κατς με τον Σουγκλάκο, τον Πεφάνη και άλλους. Ο Τάφος του Ινδού είναι μια εικόνα έντονη στο μυαλό του. Η ιστορία του pro wrestling αποτυπωμένη στο κεφάλι του. Αφού η τηλεόραση του απέφερε κάποια λεφτά, εκείνος αποφάσισε να πραγματοποιήσει το όνειρο του. Έχτισε την ελληνική εκδοχή του Smackdown. Το όνομα αυτού… ΖΜΑΚ!

Ο ίδιος λέει ότι δεν θέλει το ΖΜΑΚ να μοιάσει πουθενά και ότι θέλει να χαράξει την δική του πορεία. Αν τον ακούσεις να μιλάει για το «παιδί» του καταλαβαίνεις πόσο το πιστεύει. Μπορεί τα περισσότερα στο ΖΜΑΚ να είναι καθ΄ ομοίωση του αμερικανικού σόου, αλλά τον βλέπεις να το εξελίσσει στο μέτρο του δυνατού. Πρωτοξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο και ο Έλληνας Βινς Μακ Μάον έχει στόχο σε δέκα χρόνια να το φέρει όσο πιο κοντά μπορεί στο πρότυπο. Σε επίπεδο δημοφιλίας πάντοτε. Άλλωστε, το ΖΜΑΚ είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η αρχή έχει γίνει με τις πατέντες των tag team, Contract in a Pole, Table Match, Ladder Match, Hell in a Cell και πολλά ακόμα easter eggs. Θεωρείται αυτονόητο ότι όταν πας να ξεκινήσεις κάτι, θες να του δώσεις στοιχεία από κάτι άλλο παρεμφερές και επιτυχημένο. Η σύνδεση στο μυαλό κρίνεται ως απαραίτητη για τα πρώτα βήματα.

Το ΖΜΑΚ είναι σα να έβαλες σε ένα μπλέντερ τις διαστροφές μεγάλων σκηνοθετών, το μπλέντερ να τα έφτυσε, να έκανε μισή δουλειά και να παρήγε το ΖΜΑΚ. Η Κραυγή και το Σύμπλεγμα της Αγάπης φαντάζουν μικρά μπροστά σε αυτό που είναι και πρεσβεύει το τίμιο ΖΜΑΚ.

Μερικά βιντεάκια θα σε πείσουν ότι μιλάμε για μια συνάντηση γιγάντων της ελληνικής κοινωνίας. Και δη των πιο μερακλήδικων περιοχών της Αττικής και των Αθηνών. Μενίδι, Περιστέρι, Αιγάλεωξέρωζόριτραβάς και συναφείς περιοχές, έχουν από έναν εκπρόσωπο μέσα στο ρινγκ.

Η μάχη Χασάπη-Σουβλάκου στέκεται ως ίση προς ίση με μια μάχη Big Show και Andre The Giant. Ο Χασάπης για την ακρίβεια αντιγράφει στεγνά τον Big Show!

Ο Απόλλων το παίζει Randy Orton, ο Gameboy θυμίζει κάτι από Spike Dudley!

Το ελληνικό Smackdown λέγεται ΖΜΑΚ και είναι πιο έπος κι από έπος!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Αν έχεις την αίσθηση ότι βλέπεις ένα υβρίδιο Eddie Guerrero και Rey Mysterio στο στυλ του El Greko, κλείσε ραντεβού σε οφθαλμίατρο. Για να σου πει ότι η όραση σου είναι άριστη.

Δε γίνεται να μην υπάρχει triple threat. Ο Κουρέας δεν είναι της Σεβίλλης. Έρχεται από την Αθήνα και κοπιάρει Ματ Χάρντι.

Η κόντρα Smackdown vs Raw, εδώ λέγεται ΖΜΑΚ vs Kass Company. Της οποίας Kass ηγετεύει ένας τύπος ντυμένος γελαδάρης του Τέξας. JBL σε φωνάζουνε…

Φυσικά και έχει κατηγορία Divas. Όλες τους μία και μία.

Και παρασκηνιακές εξελίξεις. Απ΄όλα έχει ο μπαχτσές.

Αν πρέπει σώνει και ντε να βρούμε την κορωνίδα του σόου, τότε όλα τα δάχτυλα στοχεύουν τον Νεκροθάφτη. Ο Undertaker πήγε στην τουαλέτα, ξέχασε να τραβήξει καζανάκι και από κει βγήκε τούτος ο παλίκαρος.

Μέχρι και το entrance με το KO του γίνονται όπως το κάνει και ο πατερούλης Undertaker. Δυστυχώς δε μπορεί να εξαφανίσει τις κόρες του. Εδώ τον βλέπεις αντιμέτωπο με το Νίκο Κάκτο που φέρνει σε Carlito, ενώ διαιτητής είναι ο μικρός αδερφός του Αγραβάνης#NBAVOTE.

Κάτι τελευταίο κι εξίσου σημαντικό. Το κοινό δεν πέφτει ποτέ κάτω από τα 200 άτομα και όπως διατρανώνει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, είναι άλλο να το βλέπεις κι άλλο να το ζεις.