Το καλύτερο παπούτσι στον κόσμο σού επιτρέπει να τρέχεις με τον δικό σου τρόπο
Βρείτε μας στο

Τρέχω. Μία λέξη τόσο πολύ συνυφασμένη με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Η απάντηση στο «τι κάνεις;» τόσες μα τόσες φορές έρχεται με αυτές τις λέξεις που μπορεί να μεταφραστούν με πολλούς τρόπους. «Τρέχω», «είμαι στο τρέξιμο», «με τρέχουν». Κυριολεκτικά και μεταφορικά οι λέξεις αυτές έχουν γίνει συνώνυμες του lifestyle μας.

Και όπως κάθε άλλος τομέας της σύντομης ζωής μας, σε αυτόν τον μικρό πλανήτη, που μπορεί να γίνει πιο υποφερτός, πιο ανεκτός μέχρι και ευχάριστος, ξεκούραστος και απολαυστικός κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι και το τρέξιμο και το περπάτημα μπορεί να γίνουν μία συνήθεια, ένα μέρος της καθημερινότητάς μας που θα μας γεμίζει ανυπομονησία. Μία διαδικασία η οποία δε θα μοιάζει με βαρετή ρουτίνα αλλά με μία χαρούμενη προσμονή και μια ιεροτελεστία.

Για να γίνει αυτό χρειάζονται δύο πράγματα. Μία συνειδητή απόφαση και ένας σωστός εξοπλισμός που θα μας κάνει να νοιώσουμε ξεχωριστοί ως δρομείς κάθε τύπου. Εμάς αλλά και τα πόδια μας. Και πρώτο κομμάτι αυτού του εξοπλισμού δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από τα σωστά παπούτσια.

Παπούτσια άθλησης, πρωταθλητισμού, παπούτσια καθημερινά, παπούτσια άνετα, παπούτσια μαλακά, ξεκούραστα αλλά και παπούτσια επιδόσεων, παπούτσια που αντέχουν στον χρόνο, στις φθορές, στην έντονη και πολύωρη χρήση, παπούτσια από υψηλής ποιότητας υλικά, παπούτσια νέας τεχνολογίας, παπούτσια για να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο, παπούτσια μεγάλων αποστάσεων για να γυμναστείς το πρωί πριν ξεκινήσεις τη δουλειά ή για να ξεσπάσεις στο γυμναστήριο, παπούτσια υψηλής αισθητικής με ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξεις.

Θα μπορούσαν όλες αυτές οι ιδιότητες των παπουτσιών να γίνουν χιουμοριστικό σκετσάκι ενός κωμικού, όπου ένας απαιτητικός πελάτης ζητάει ΟΛΑ αυτά τα χαρακτηριστικά ενός παπουτσιού από τον πωλητή οδηγώντας τον στην τρέλα, αφού κάθε παπούτσι που θα του έδειχνε θα υστερούσε σε μία ή περισσότερες από τις απαιτήσεις του πελάτη.

Η New Balance, ο ειδικότερος των ειδικών σε αυτόν τον τομέα, πήρε αυτό το χιουμοριστικό σενάριο, πήρε όλες αυτές τις ιδιότητες που ζητούσε ο φανταστικός χαρακτήρας του πελάτη και έφτιαξε ένα παπούτσι που θα ικανοποιούσε ακόμα και τις πιο ακραίες απαιτήσεις.

Το νέο Fresh Foam X 1080v13, το παπούτσι του αμερικάνικου κολοσσού της αθλητικής ένδυσης, σου επιτρέπει να τρέξεις με τον δικό σου τρόπο. Είτε τρέχεις στο δρόμο ή στο στάδιο είτε απλώς για να προλάβεις το λεωφορείο! Όλοι τρέχουμε για κάτι. Σημασία έχει η πράξη, και αυτή η προσέγγιση αναδεικνύει τα χρόνια κληρονομιάς και πρωτοπορίας του brand που ανοίγει τη βεντάλια για όλους.

Το καλύτερο παπούτσι στον κόσμο σού επιτρέπει να τρέχεις με τον δικό σου τρόπο

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το νέο 1080v13 φιγουράρει μια ολόφρεσκη στρώση εξελιγμένου ακόμη πιο μαλακού αφρού Fresh Foam X με αυξημένη επιστροφή ενέργειας συνδυασμένο με επιπλέον αφρό EVA πολυουθεράνης, σε ένα μαξιμαλιστικό σύνολο δύο μαξιλαριών άνεσης και απόδοσης για τις μεγάλες αποστάσεις.

Παράλληλα, στη σόλα του νέου 1080 τα ασύμμετρα γεωμετρικά σχήματα του Fresh Foam X είναι πλέον «πυραμιδοειδή» αφαιρώντας περιττό βάρος από το παπούτσι και ενισχύοντας περαιτέρω την επιστροφή ενέργειας και την μεγαλύτερη απορρόφηση των κραδασμών.

Το καλύτερο παπούτσι στον κόσμο σού επιτρέπει να τρέχεις με τον δικό σου τρόπο

Είναι πανάλαφρο. Ζυγίζει 262γρ για τον άντρα και 206γρ για τη γυναίκα. Το drop του είναι στα 6mm.

Για την ίδια τη New Balance «αυτό είναι το καλύτερο παπούτσι στον κόσμο για όλους». Ή όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία για το κορυφαίο μοντέλο της «Εάν φτιάχναμε μόνο ένα παπούτσι, αυτό θα ήταν το Fresh Foam X 1080»

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα New Balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

ΣΧΟΛΙΑ