Puma Στέφανος Ντούσκος
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Το παπούτσι must have για κάθε διαδρομή

Μέγιστη άνεση και αντικραδασμική προστασία

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εκφράσουμε πώς και πόσο «πήζουμε» στην καθημερινότητά μας. Σε αυτούς δεν θα έπρεπε, νομίζουμε, να είναι και το «είμαι στο τρέξιμο» που τόσο συχνά λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις…

Καθότι το τρέξιμο είναι μία δραστηριότητα κατ’ εξοχήν συνυφασμένη με την υγεία. Ένα δώρο που μακάρι να κάναμε όλοι στον εαυτό μας. Τα οφέλη είναι πάρα πολλά, σωματικά και ψυχικά.

Δεν χρειάζεται ούτε να πληρώσεις συνδρομή ούτε να ακολουθήσεις συγκεκριμένο ωράριο. Μια απόφαση είναι μόνο, να το προσθέσεις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου – όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Μετανιωμένος δεν θα βγεις.

Το παπούτσι must have για κάθε διαδρομή

Ο Στέφανος Ντούσκος, Πρωταθλητής Κωπηλασίας,  επιλέγει το Magnify Nitro 2 της Puma για το τρέξιμό του

Και βέβαια, όταν η συζήτηση πάει στην άσκηση, πρωταρχικής σημασίας είναι το κομμάτι «άνεση». Αν θέλουμε να προσέξουμε πραγματικά τον εαυτό μας τότε ζητάμε μόνο το καλύτερο. Κάτι με ειδικό βάρος και ξεχωριστή κληρονομιά.

Κι εδώ μπαίνει δυναμικά στο κάδρο το Magnify Nitro 2 της Puma. Ιδανικό για elite δρομείς, αλλά και όσους ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους στο τρέξιμο. Αυτό το παπούτσι αποτελεί ένα must have για μία άνετη διαδρομή. Αθλητές παγκόσμιας κλάσης όπως ο ολυμπιονίκης μας και Πρωταθλητής Κωπηλασίας, Στέφανος Ντούσκος το  προτιμούν για την προπόνησή τους.

Το παπούτσι must have για κάθε διαδρομή

O Πρωταθλητής Κωπηλασίας, Στέφανος Ντούσκος

Το νέο μοντέλο φέρνει την επανάσταση στο τρέξιμο με τεχνολογίες που σας παρέχουν μέγιστη αντικραδασμική προστασία και άνεση, χωρίς φυσικά να θυσιάζεται η ταχύτητα σας. Θέλετε και παραπάνω λεπτομέρειες; Ιδού:

UPPER

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει ανακλαστικά στοιχεία, για ορατότητα 360 μοιρών, για τρέξιμο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επιπλέον, το heel counter στην φτέρνα σε συνδυασμό με το καλουπωμένο κολάρο στον αστράγαλο, σταθεροποιεί το πόδι σε κάθε διασκελισμό για όλα τα είδη πρηνισμού.

MIDSOLE

Η τεχνολογία NITRO, που αποτελεί και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του παπουτσιού, παρέχει υψηλή επιστροφή ενέργειας (74-80%) και υψηλή αντικραδασμική προστασία σε ένα ελαφρύ πακέτο (35% πιο ελαφρύ από την τεχνολογία Pro-Foam Lite).

Το παπούτσι must have για κάθε διαδρομή

Το Magnify Nitro 2 της Puma προσφέρει μέγιστη αντικραδασμική προστασία και άνεση

OUTSOLE

Η τεχνολογία PUMAGRIP παρέχει στον δρομέα 31.6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία σε σχέση με προηγούμενες σεζόν σε κάθε είδους επιφάνειας με το ειδικά επεξεργασμένο καουτσούκ κατά μήκος της σόλας.

Λοιπόν; Στο… τρέξιμο και εσείς; Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε: Το Magnify Nitro 2 της Puma μας «έψησε» για τα καλά!

Το παπούτσι must have για κάθε διαδρομή