Εκατομμυριούχος: Εσύ θα απαντούσες σωστά την ερώτηση- σπαζοκεφαλιά που δυσκόλεψε πιο πολύ τον παίκτη;
Βρείτε μας στο

To «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είναι ένα τηλεπαιχνίδι που παίζεται πολλές δεκαετίες σε τηλεοπτικούς σταθμούς σε δεκάδες χώρες στον πλανήτη και έχει μοιράσει τεράστια ποσά, αναλογικά με τη δυσκολία των ερωτήσεων που έχει σε κάθε επίπεδο χρημάτων. Το τηλεπαιχνίδι επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες μετά από 16 χρόνια απουσίας, τον Απρίλιο του 2022 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 στο καθημερινό πρόγραμμα.

Το μέγιστο έπαθλο είναι 100.000 €. Όπως γίνεται αντιληπτό, θα περίμενε κανείς πως στα ποσά των πολλών χιλιάδων ευρώ θα βρισκόντουσαν οι πιο δύσκολες ερωτήσεις. Ή από άποψη γνώσεων ή από άποψη δυσκολίας της σπαζοκεφαλιάς που θα καλούνταν να απαντήσει ο παίκτης.

Σε ένα όμως από τα πρόσφατα επεισόδια του Νοεμβρίου που προβλήθηκε στον κανάλι του Αμαρουσίου όμως η ερώτηση που κόμπλαρε όλο το κοινό, τον παρουσιαστή αλλά και τον παίκτη, ήρθε μόλις τρίτη στη σειρά των ερωτήσεων και το ποσό που θα κέρδιζε ο παίκτης αν την απαντούσε ήταν 300€. Αν απαντούσε λάθος έχανε και τα 200€ καθώς δεν υπήρχε ακόμα μαξιλαράκι ασφαλείας.

Η ερώτηση που δημιούργησε το απόλυτο χάος στο μυαλό όλων που συμμετείχαν ή έβλεπαν από τα σπίτια τους την εκπομπή, ήταν η εξής:

«Ένα κορίτσι παρουσιάζει ένα αγόρι ως “γιο της κόρης του πατέρα του θείου μου”. Τι συγγένεια έχει το αγόρι με το κορίτσι;».

Παρότι ο παίκτης προσπάθησε να αναλύσει την ερώτηση πρώτα από το τέλος και μετά από την αρχή, ήταν ο ίδιος ο παρουσιαστής που φαινόταν ακόμα πιο μπερδεμένος και σχεδόν αδύνατον να μπορέσει να σκεφτεί βήμα βήμα μία πιθανή λύση.

Στο τέλος της ερώτησης ο παίκτης έδωσε τη σωστή απάντηση, παρότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζητούσε να σταματήσει και να πάρει τα 200€ για σιγουριά ή έστω να πάρει τη βοήθεια του τηλεφώνου.

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί

Όταν αποκαλύφθηκε η απάντηση, με την ανάλυση της σκέψης που οδηγεί στη σωστή απάντηση, ο Γρηγόρης ακόμα δεν μπορούσε να κατανοήσει τη λογική και απλά διάβασε αυτά που του έδωσε η παραγωγή γραμμένα.

Εσύ θα κατάφερνες να βρεις τη σωστή απάντηση; Δες το βίντεο αλλά πριν αποκαλυφθεί η σωστή απάντηση δώσε τη δική σου και τσέκαρε αν τελικά θα μπορούσες να περάσεις αυτόν τον μίνι σκόπελο.

Η ερώτηση ξεκινάει μετά το 41’45’ του βίντεο που ακολουθεί.