«Χα-χα, τι λέω!»: Το backstage της περιγραφής Θαναηλάκη στο Μακάμπι-Ολυμπιακός 1-6 που έγινε viral (Vid)
Βρείτε μας στο

Είναι ένας από τους πιο… διαχυτικούς σπορκτάστερ των τελευταίων πολλών ετών. Οι περιγραφές του έχουν μείνει στην ιστορία και κάθε του ατάκα προκαλεί πανικό στα social media. Ο κόσμος τον περιμένει πώς και πώς, προκειμένου να του φτιάξει το 90λεπτο- ή, όπως συνέβη πολύ πρόσφατα, να του φτιάξει τα 120 λεπτά!

Ο λόγος για τον Γιώργο Θαναηλάκη, ο οποίος- πέραν των διεθνών μεταδόσεων- περιγράφει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το ρεσιτάλ που έδωσε στην επική νίκη των Ερυθρόλευκων επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Σερβία (εκεί που η ομάδα του Πειραιά «γύρισε» το εις βάρος της 1-4 και προκρίθηκε στους «8» του Conference League με το εκκωφαντικό 1-6) δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το Mitsi Var.

Γιώργος Μητσικώστας και Σωτήρης Καλυβάτσης μπήκαν στα παπούτσια του αθλητικογράφου και του- απαραίτητου, όπως θα δείτε- γιατρού, κι έγινε το έλα να δεις!

Και αφού είπαμε «έλα να δεις», ε… δείτε:

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)