Πάνω από 2.3 δισεκατομμύρια προβολές για ένα «ψέμα»: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του TikTok ξεγέλασε τους πάντες (Vid)
Βρείτε μας στο

Ήρθε για να καλύψει ένα τεράστιο κενό- σε πολιτιστικό επίπεδο…- στη ζωή του καθενός: γιατί να σου μένει χρόνος αργά το βράδυ μετά από ολοήμερο σκρολάρισμα σε Instagram, Facebook, Twitter (για μας η ονομασία «Χ» έχει φάει χι εδώ και καιρό), την στιγμή που μπορείς να χαθείς σε μια ευχάριστη δίνη από εξαιρετικά ενδιαφέροντα βίντεο που έχουν τόσα να προσφέρουν στον μέσο χρήστη από παντελώς άχρηστα βίντεο που, όμως, αιχμαλωτίζουν το μάτι σου και δεν μπορείς να σταματήσεις να βλέπεις μέχρις ότου να καταρρεύσει ο αμφιβληστροειδής σου και να κληθείς να πας στα επίγοντα, βλέποντας μόνο θολούρες στο ασθενοφόρο;

Ο λόγος, φυσικά, για το TikTok.

Η πλατφόρμα των νέων (κι αυτό το λέμε εμείς που, πια, είμαστε οι θείοι που κάθονται με αυτούς που έχουν TikTok) κατακλύεται από βιντεάκια πολύ μικρής διάρκειας, συνήθως 10-15 δευτερολέπτων, τα οποία είναι άκρως εθιστικά και καταλήγεις να βλέπεις 1500 βίντεο, φερ’ ειπείν, σε 5 φοβερά εποικοδομητικές ώρες.

Φυσικά, ο όρος “viral” δίνει και παίρνει στο TikTok, μιας και οι μεγάλοι λογαριασμοί και διάσημοι Tiktokers «γράφουν» νούμερα αδιανόητα, τα οποία τσεκάρεις ξανά και ξανά αν είναι αληθινά.

Και, ξέρετε κάτι; Είναι… 

Πάνω από 2.3 δισεκατομμύρια προβολές για ένα «ψέμα»: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του TikTok ξεγέλασε τους πάντες (Vid)

Ένα από τα πιο προβεβλημένα account (ναι, χρησιμοποιούμε αγγλικές λέξεις συνέχεια για να μη μας λένε πουρά τα 20χρονα…) του παγκόσμιου TikTok είναι ο Zach King, ο οποίος διαθέτει και πολύ μεγάλο κανάλι στο YouTube. Είναι, by all means, ένας από τους διασημότερους content creators του κόσμου.

Πάνω από 2.3 δισεκατομμύρια προβολές για ένα «ψέμα»: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του TikTok ξεγέλασε τους πάντες (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η κλασικότερη ποδοσφαιρική ζωγραφιά: Οι 99 στους 100 δεν ξέρουν γιατί ο χλοοτάπητας είναι ριγέ – Μήπως είσαι στο 1%;

Κι αφού εξαντλήσαμε τις αγγλικούρες μας στην προηγούμενη παράγραφο, επιστροφή στην πεζή… ελληνικότητα: ο Ζακ, λοιπόν, είναι ένα παιδί που κάνει διάφορα μαγικά μέσα σε 6 έως 15 δευτερόλεπτα και τ’ ανεβάζει στο TitTok, με αποτέλεσμα να προκαλεί ηλεκτρονικό πανζουρλισμό.

Φυσικά, στα περισσότερα εξ αυτών εξηγεί το πώς έκανε ό,τι έκανε, δείχνοντας στους ακόλουθούς του (πάνω από 82 εκατομμύρια…) τα μυστικά της «μαγείας».

Σας ακούμε να ρωτάτε- ή μπορεί και να έχουμε πάθει Ζαν Ντ’ Αρκ, ποιος ξέρει;- κάτι πολύ συγκεκριμένο: «Και τι γίνεται ρε menshouse όταν ένας μάγος του TikTok  συναντάει τον πιο διάσημο, φανταστικό μάγο στα χρονικά;».

Ρεκόρ όλων των εποχών- να τι: ο Zach King μιμήθηκε τον Χάρι Πότερ στο πέταγμα με σκουπόξυλο και «έγραψε» 2.300.000.000- ναι, 2.3 δισεκατομμύρια είναι αυτό- views στο βιντεάκι του. Δηλαδή 2.3 δισ. πριν το παρόν άρθρο του menshouse, καθώς είναι δεδομένο πως αυτό το νούμερο θα εκτοξευτεί στην στρατόσφαιρα.

Εκ πρώτης όψεως αυτό που κάνει είναι άκρως εντυπωσιακό και σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, όμως όταν αποκαλύπτει το (πανέξυπνο, είναι η αλήθεια) «τρικ» του, δεν μπορείς παρά να τον παραδεχτείς.

Υπό το φόβο του να κάνουμε σπόιλερ 15 δεύτερα πριν την ολοκλήρωση του βίντεο σταματάμε εδώ.

Δείτε το και θα καταλάβετε κι εσείς:

@zachking They rejected my application to Hogwarts but I still found a way to be a wizard. 🧹#illusion #magic #harrypotter ♬ Zach Kings Magic Broomstick – Zach King