Δείξε μου το iPhone σου, να σου πω ποιος είσαι...
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Δείξε μου το iPhone σου, να σου πω ποιος είσαι…

Για να μάθεις τα πάντα για κάποιον, μπορείς να ρίξεις τα χαρτιά, να διαβάσεις το βουλωμένο γράμμα του καφέ, να βάλεις τον ντετέκτιβ Μονκ να τον παρακολουθήσει, ή να κάνεις κάτι πιο απλό: Να βρεις τι iPhone έχει. Γιατί το iPhone που θα επιλέξει δείχνει και τι τύπος είναι…

iPhone πρώτης γενιάς (Ιούνιος 2007)

iphone-1st-500

Δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα και πολύ λυπούμαστε γι’ αυτό. Ξέρετε για πόσα θα το «σκοτώναμε» στο eBay; Συλλεκτικό κομμάτι!

iPhone 3G (Ιούλιος 2008)

iphone-3g-500

Αν έχεις καταφέρει να συνυπάρχεις ακόμα με το συγκεκριμένο μοντέλο είσαι ήρωας. Η-Ρ-Ω-Α-Σ. Άλλοι στη θέση σου θα το είχαν χαρίσει στο ανιψάκι τους να παίζει ή (σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο) θα το είχαν θάψει στον κήπο με την υπόσχεση να μη μιλήσουν ποτέ ξανά γι’ αυτό.

iPhone 3GS (Ιούνιος 2009)

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

iphone-3gs-500

To iPhone 3G (με το S της παρηγοριάς) είναι η τρανή απόδειξη πως η Apple μας δουλεύει. Ο κλώνος του προγενέστερου μοντέλου ένα πράγμα μπορεί να σου χαρίσει αν βρίσκεται ακόμα στην κατοχή σου: νεύρα.

Αν παρόλα αυτά τολμάς ακόμα να το χρησιμοποιείς, δικαίως κατακτάς τον τίτλο του πιο γραφικού άντρα στον πλανήτη. Πέτα το! Δε μας είπες, όμως; Τηλέφωνα παίρνεις από αυτό ή στέλνεις μηνύματα καπνού μπας και επικοινωνήσεις;

iPhone 4 (Ιούνιος 2010)

iphone-4-500

Η 11η πληγή του Φαραώ. Δυστυχώς για όλους μας, το εν λόγω μοντέλο δεν παραδίδει τα όπλα και παλεύει να επιβιώσει παρά τα updates της Apple που πασχίζουν να το εξαφανίσουν από προσώπου γης. Όσο για σένα που δε λες να το αποχωριστείς;

Λυπούμαστε αλλά είσαι τσακωμένος με την τεχνολογία, δεν γνωρίζεις τη θα πει η λέξη update και επιμένεις να αναρωτιέσαι «τι έπαθε το παλιόπραμα» κάθε φορά που η συσκευή σου σε παρακαλά να της κάνεις ευθανασία. Συγχαρητήρια φίλε μας. Είσαι ένας σύγχρονος Φλίνστοουν.

iPhone 4S (Οκτώβριος 2011)

iphone-4s-500

Δεν είσαι στην τραγική κατάσταση του φίλου μας από πάνω, για κακή σου τύχη όμως δεν απέχεις και πολύ. Το iPhone σου είναι ένα βήμα πριν την αυτανάφλεξη, με εσένα να αρνείσαι να πάρεις απόφαση πως η Apple συνέχισε να υπάρχει και μετά το 2011. Ξεπέρασε το. Αποδέξου το.

Το νούμερο 4 δεν θα το θυμόταν πια ούτε ο Στιβ Τζομπς. Εσύ γιατί επιμένεις; (Είσαι ο τύπος που στα 35 σου δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα τη χυλόπιτα της Αννούλας από τη Β’ Δημοτικού, αλλά δε στο λέμε γιατί δε θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε).

iPhone 5 (Σεπτέμβριος 2012)

iphone-5-500

Βολεμένος κύριε. Αυτό είσαι. Βολεμένος. Βρήκες εκεί ένα ικανοποιητικό μοντέλο, κάνεις τη δουλειά σου, πουλάς και μούρη ότι έχεις iPhone και ούτε που σε νοιάζει για τα νεότερα. Δε βαριέσαι, τηλέφωνο να παίρνει. Αν ψάξει κανείς το κινητό σου, θα διαπιστώσει πως έχεις να κατεβάσεις εφαρμογή από το 2014.

Αλλά εντάξει. Υπάρχουν και χειρότερα.

iPhone 5C (Σεπτέμβριος 2016)

iphone-5c-500

Να τα τα χειρότερα. Το «φθηνό» iPhone μπορεί επάξια να χαρακτηριστεί ως η «ντροπή» της Apple. Κακόγουστο, με πλαστικό περίβλημα και σαφώς υπερεκτιμημένο, σε παρακαλά να το πετάξεις στη θάλασσα. Κι εμείς το ίδιο.

iPhone 5S (Σεπτέμβριος 2013)

iphone-5s-500

Είσαι ο τύπος που από άποψη αρνείται να αναβαθμίσει τη συσκευή του, αφού ακόμα «δεν έχει βγάλει τα λεφτά της».  Τα καλά νέα είναι ότι δεν είσαι άπληστος. Τα κακά, είναι πως σε συμφέρει περισσότερο να το δώσεις για ανταλλακτικά, παρά να το πουλήσεις.

Προς το παρόν τρως τη σκόνη του iPhone 6, αν και δε φαίνεται να σε νοιάζει. Φοβόμαστε ότι σε 4 χρόνια από τώρα θα ανήκεις στην κατηγορία που ανήκει σήμερα ο έρημος κάτοχος του iPhone 4.

iPhone 6  (Σεπτέμβριος 2014)

iphone6-500

Η αλήθεια να λέγεται. Είσαι ένα Apple victim που σέβεται τον εαυτό του. Σεμνό και διακριτικό. Αγόρασες το iPhone σου, εκσυγχρονίστηκες, αρνείσαι όμως να δώσεις δικαιώματα. Μέχρι στιγμής είσαι ο πιο ισορροπημένος κάτοχος των προϊόντων της Apple. Eύγε.

iPhone 6 Plus (Σεπτέμβριος 2014)

iphone-6-plus-500

Όχι, μην παίρνεις θάρρος από την παραπάνω ανάλυση. Εσύ δεν ανήκεις στην ίδια κατηγορία. Για την ακρίβεια, εσύ είσαι μια κατηγορία από μόνος σου. Πες μας, ειλικρινά τι σκεφτόσουν όταν αποφάσισες να πας και να αγοράσεις ένα μίνι πυρέξ για κινητό τηλέφωνο;

Το είδες έτσι μεγάλο και λες «επ, εδώ είμαστε, ώρα να πουλήσω λίγο μούρη»; Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για σένα. Θα ελαφρύνεις τη θέση σου μόνο αν παραδεχθείς πως είσαι ένα εγωκεντρικό σκουλήκι.

iPhone 6S (Σεπτέμβριος 2015)

iphone-6s-500

Είσαι αυτός που σίγουρα τσακώθηκε για το ποσό της επιδότησης στην εταιρεία του. Κάτι οι νέες λειτουργίες, κάτι η μεγάλη διαφήμιση, θα έκανες ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να αποκτήσεις το iPhone 6S. Ακόμα κι αν έπρεπε να πιάσεις τον υπάλληλο της Vodafone απ’ το λαιμό.

Μην ψεύδεσαι. Ξέρουμε το ποιόν σου.

iPhone 6S Plus: (Σεπτέμβριος 2015)

iphone-6s-plus-500

Αρνούμαστε να μιλήσουμε για σένα. Είσαι λίγο χειρότερος από τον κύριο με τον iPhone 6 Plus  που «περιποιηθήκαμε» δεόντως πιο πάνω.

iPhone SE (Μάρτιος 2016)

iphone-se-5

Είσαι η ήρεμη δύναμη. Επέλεξες ένα μοντέλο με νέα χαρακτηριστικά, με παλιά όμως εμφάνιση. Με άλλα λόγια είσαι το ακριβώς αντίθετο εκείνου που αγόρασε το Plus. Ούτε εσένα σε καταλαβαίνουμε όμως.

Γιατί βρε πουλάκι μου αφού έδωσες που έδωσες ένα κάρο χρήματα, δεν περίμενες να πάρεις κάτι πιο grande; Τι; Δεν έχεις Instagram να φωτογραφηθείς στον καθρέφτη; Πάσο!

iPhone 7 (Σεπτέμβριος 2016)

iphone-7-500

Έχεις ήδη παραγγείλει το νέο μοντέλο, σωστά; Δε σε κατηγορούμε. Μια περιέργεια την έχουμε όλοι. Τουλάχιστον έμεινες στο ύψος σου και δεν δελεάστηκες να αγοράσεις τον Hulk της ναυαρχίδας.

Σε αντίθεση με τον κύριο από κάτω, που αν ήταν στην Αμερική θα είχε ήδη κατασκηνώσει έξω από το κατάστημα μπας και δεν προλάβει να πάρει τον γορίλα της Apple σπίτι του από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

iPhone 7 Plus (Σεπτέμβριος 2016)

iphone-7-plus-500

Ζεις ανάμεσά μας. Υπάρχεις. Αδημονείς για τη στιγμή που θα το πιάσεις στα χέρια σου, θα το κρατήσεις γλυκά και θα το φωτογραφήσεις για να μάθουν όλοι οι φίλοι σου στα social media ότι σου περίσσευαν περίπου 750 ευρώ (το λιγότερο) για να δηλώσεις με τον τρόπο σου πως το ΜΕΓΕΘΟΣ μετράει.

Δε θέλουμε να ξέρουμε τι βιώματα έχεις.