bo survivor
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Υπόθεση εργασίας: Τι δουλειές θα μπορούσε να κάνει ο Bo

Ο άνθρωπος που δηλώνει rapper θα μπορούσε να κάνει πολλά άλλα επαγγέλματα.

O πιο γρήγορος άνθρωπος του πλανήτη βρίσκεται στην Καραϊβική. Τον λένε Γιουσέιν Μπολτ, έχει κερδίσει 9 χρυσά σε 3 Ολυμπιάδες (του αφαιρέθηκε 1 λόγω ντοπαρίσματος συναθλητή του) και πολλά σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Μεγάλωσε στην Τζαμάικα και μικρός έπαιζε ποδόσφαιρο. Ο δεύτερος πιο γρήγορος άνθρωπος του πλανήτη βρίσκεται επίσης στην Καραϊβική. Τον λένε Bo, δηλώνει ράπερ και ως γνωστό στον Άγιο Δομίνικο ό,τι δηλώσεις είσαι. Εδώ ο άλλος δηλώνει μάνατζερ ράγκμπι.

Ο Bo έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού τόσο για τον χαρακτήρα του, κυρίως όμως για τις αθλητικές του επιδόσεις στα αγωνίσματα που λαμβάνει μέρος στο ριάλιτι Survivor. Κάποιοι κακόβουλοι θα έλεγαν ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι ένας γρήγορος αθλητικός παίκτης αλλά εμείς τους τρίβουμε τη λάσπη στα μούτρα και τους δηλώνουμε πως ξέρουμε ότι όλα τα πλάνα που δείχνουν τον Bo να αγωνίζεται είναι σε αργή κίνηση. Κάτι σα να βλέπουμε ριπλέι αθλητικής μετάδοσης στην οποία μειώνουν την ταχύτητα για να απολαύσουμε καλύτερα και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια την υπερπροσπάθεια του αθλητή.

Βλέποντάς τον, θαυμάζοντάς τον θα τολμούσα να πω, κάθισα και σκέφτηκα σε ποια άλλα επαγγέλματα θα Bo-ρούσε ο Bo να διαπρέψει. Όχι τώρα, όταν γυρίσει νικητής από το νησί με το βαρύτιμο τρόπαιο του Survivor 2017.

Περιπτεράς

peripteras bo

Μπορεί σωματικά να κινδυνεύει να κολλήσει στον μικρό χώρο που σου επιτρέπει να κινηθείς το εσωτερικό ενός περιπτέρου αλλά αν μη τι άλλο το επάγγελμα αυτό είναι κομμένο και ραμμένο και καθισμένο κυρίως στα μέτρα του.

Παρόμοια δουλειά αλλά λίγο πιο επίπονη για τα δεδομένα του Bo θα ήταν υπάλληλος σε διόδια.

Οδηγός τραμ

odigos tram

Βάζει τα γυαλιά στην Αθήνα: Το νησί με το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα που αποθεώνεται διεθνώς (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δεν χωρούσε ο κόσμος στο δρόμο: Τα 2 νησιά που «τίγκαραν» το Πάσχα

Ο δεύτερος πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο δε θα μπορούσε να μην οδηγεί το πιο γρήγορο μέσο μαζικής μεταφοράς. Θα γινόταν χαλαρά ο καλύτερος οδηγός αυτού του λαμπρού μετρό από τα Λίντλ. Αν μπορούσε να μη σκώνεται μάλιστα και να γίνονται όλα αυτόματα στο πρώτο βαγόνι θα ήταν ο κορυφαίος πιλότος τραμ.

Δοκιμαστής στρωμάτων

bo strwma

Κάποιες δουλειές δεν είναι για όλους. Κάποιες δουλειές χρειάζονται ιδιαίτερο ταλέντο και προσωπική αυταπάρνηση για να μακροημερεύσεις. Σιγά τη δυσκολία θα πείτε κάποιοι ανίδεοι. Πού να ξέρατε πόσους κινδύνους μπορεί να κρύβει μια δοκιμή ενός σκληρού στρώματος για το σώμα σας και ειδικά τη μέση σας.

Άμεση Δράση

peripoiliko

Δύο λέξεις. Άμεση και δράση. Τόσο ταιριαστές στην οντότητα Βο που απορούμε γιατί δεν έχει ενταχθεί ακόμα στη δύναμή της. Πρώτος πάντα στον τόπο του εγκλήματος θα ήταν. Πρώτος πάντα στο κυνήγι των απατεώνων. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται η Ελληνική Αστυνομία. Και άμεσος και δραστικός Bo.

Γκαργκόιλ-Καρυάτιδα

Υπόθεση εργασίας: Τι δουλειές θα μπορούσε να κάνει ο Bo

Ναι, γιατί όχι; Τι πάει να πει είναι ακίνητα πέτρινα κατασκευάσματα που κοιτάζουν σταθερά προς μία κατεύθυνση χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο; Τι σημαίνει αυτό; Μπορούν όλοι να κάνουν αυτή τη δουλειά; Αν ναι γιατί δεν πάτε να γίνετε και εσείς γκαργκόιλς αν τολμάτε; Θέλει γρανιτένια υπομονή.

Πόρτα σε κλαμπ

porta club

Όχι, σωστά διαβάζετε, πόρτα χωρίς εισαγωγικά. Δεν εννοούμε πορτιέρης-φουσκωτός-φέις κοντρόλ. Εννοούμε κυριολεκτικά πόρτα. Αυτή που έχει μεντεσέδες, χερούλια και όταν κλείνεις το μαγαζί την κλειδώνεις και της κατεβάζεις και ρολά μπροστά της αν χρειαστεί. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια για το κλαμπ σας από μία πόρτα Bo.

Πουφ

pouf

Τι πιο αναπαυτικό από το να γυρίζεις από τη δουλειά σου και να πέφτεις πάνω σε ένα μαλακό πουφ Βο που αν χρειαστεί θα σε αγκαλιάσει κιόλας να ζήσεις τη θαλπωρή που η κοινωνία της αλλοτρίωσης έχει κάνει τόσο σπάνια την ύπαρξή της. Θα μπορούσε να βγαίνει και στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Κέρινο έκθεμα σε μουσείο της Μαντάμ Τισό

kerino omoioma

Πόσο μεγάλη τιμή θα ήταν διάολε το κέρινο ομοίωμα του ράπερ Βο στο πιο διάσημο μουσείο αντίστοιχων εκθεμάτων να ήταν ο ίδιος ο Βο; Πόσο μεγάλη έκπληξη θα ένιωθαν οι επισκέπτες όταν τον πλησίαζαν για να θαυμάσουν την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει πάνω του στο θέμα αληθοφάνειας και αντιλαμβάνονταν ότι κάθε 1 λεπτό ανοιγοκλείνει τα βλέφαρά του σαν αληθινός άνθρωπος;

Ράπερ Bo

hip hop

Ναι το ξέρουμε ότι ο Βο δηλώνει ήδη ράπερ αλλά δε θα ήταν εξίσου φοβερό, γαμάτο απίθανο και μη αναμενώμενο να ήταν στην πραγματικότητα κανονικός ράπερ; Διπλή έκπληξη για όποιον τον έβλεπε να ραπάρει σαν κανονικός ράπερ. Χαχα, θα τους τρέλαινε όλους.

Νοσοκόμος σε οίκο ευγηρίας

oikos eugyrias

Όχι οποιοσδήποτε νοσοκόμος. Δε θα έμπλεκε με ενέσεις, φάρμακα, μέτρημα της πίεσης και λοιπά αγχωτικά πράγματα. Μοναδική του επιφορτισμένη εργασία θα ήταν να πηγαίνει βόλτα τους παππούδες και τις γιαγιάδες με τα πι τους. Δεν ξέρουμε ποιος θα κέρδιζε στους άτυπους αγώνες παππούδων με πι εναντίον Βο, ξέρουμε όμως ότι το θέαμα θα ήταν συναρπαστικό. Ειδικά όταν ο Bo θα τους έπαιρνε το πι και θα το χρησιμοποιούσε για να γυρίσει στο δωμάτιο αφήνοντας τους παππούδες έκπληκτους στην αυλή του οίκου.