Survivor spaliaras
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Εικόνες από το μέλλον: Πώς θα είναι το Survivor χωρίς τον Σπαλιάρα

Πώς θα είναι το παιχνίδι χωρίς τον αυτοκράτορα Γιάννη;

Όλοι μας παρακολουθώντας το παιχνίδι έχουμε αναρωτηθεί πώς θα ήταν χωρίς τον αυτοκράτορα των 4.000 κατακτήσεων Γιάννη Σπαλιάρα. Όλοι μας σκεφτήκαμε ένα Survivor χωρίς αυτόν αν θα αξίζει να το βλέπεις.

Όχι μόνο για το ιστορικό του πριν μπει στο παιχνίδι αλλά και για τους πολλούς καβγάδες που έγινε αιτία να ξεκινήσουν και την εν γένει συμπεριφορά του στ@ρχιδιστή που έχει επιδείξει.

Πολλές είναι οι φορές που κάποιοι τον απείλησαν, τσαντίστηκαν με ό,τι έκανε ή δεν έκανε και αυτοί ιδίως θα έβλεπαν με καλό μάτι μία αποχώρησή του. Μήπως ο Γιάνναρος είναι η κακή ενέργεια που ευθύνεται για τις αντίξοες συνθήκες; Μήπως αν έλειπε όλοι θα ήταν καλύτερα; Τα κουνούπια λιγότερα και οι δοκιμασίες όχι τόσο σκληρές; Μήπως οι μερίδες στο Survivor άλλαζαν αν έλειπε ο Σπαλιάρας; Γιατί τα βάζουν όλοι μαζί του; Ισχύει το «κράζεις, θαυμάζεις» στην περίπτωσή του;

Ο θηλυκός πληθυσμός τον φοβάται;  Έχει αυξήσει τον μαγικό αριθμό 4.000 όσο ήταν στο νησί; Πώς θα αντιδρούσε το φυσικό περιβάλλον στην απουσία ενός Γιάννη Σπαλιάρα; Τόσο η πανίδα όσο και η χλωρίδα του Αγίου Δομίνικου θα επηρεαζόταν από την απουσία ενός εκ των φαβορί του Survivor.

Πολλά τα ερωτήματα που καλούμαστε να απαντήσουμε και δεν ξέρουμε καν αν είμαστε οι καταλληλότεροι για να το κάνουμε.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να δούμε ένα μελλοντολογικό φωτορεπορτάζ που θα έλυνε πολλές από τις απορίες και θα απαντούσε στο γενικό ερώτημα του τί θα γινόταν στο Survivor αν τελικά αποχωρούσε τόσο νωρίς ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Βάζει τα γυαλιά στην Αθήνα: Το νησί με το καλύτερο φαγητό στην Ελλάδα που αποθεώνεται διεθνώς (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δεν χωρούσε ο κόσμος στο δρόμο: Τα 2 νησιά που «τίγκαραν» το Πάσχα