Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Ινδιάνικο αστρολόγιο!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Ινδιάνικο αστρολόγιο!

Χλωμός ουρανός μιλάει γλώσσα της αλήθειας…
Menshouse Team

Και ο τελευταίος κακομοίρης ξέρει το ζώδιό του σύμφωνα με τον ασσυροβαβυλωνιακό κύκλο (ορίστε;) ενώ αρκετοί εναλλακτικοί ξέρουν το ζώδιό τους σύμφωνα με τον κινέζικο (που είναι εύκολος, ένα ζώδιο για κάθε χρονιά και τέρμα οι κουραστικές συζητήσεις στα πρώτα ραντεβού).

Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθετε και το ινδιάνικο που αποτελείται από πέντε ζώδια μέσα στην χρονιά, και τα λέει έξω από τα δόντια.

Φτερωτός Βάτραχος(10/02 με 12/05)

Θα πάρετε μερικά δώρα από δικούς σας ανθρώπους. Όσοι είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαπενθήμερο, θα τα πάρετε νωρίτερα.

Όσοι είστε γεννημένοι στις 26 Φλεβάρη μην είστε ανυπόμονοι, τα δώρα θα έρθουν όταν μπορέσουν οι άνθρωποί σας να πάνε για ψώνια, μετά το τριήμερο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Ινδιάνικο αστρολόγιο!

Σωτήρη μη γίνεσαι σπαστικός, την Τετάρτη θα το’ χεις το κωλοπορτοφόλι που ζήτησες.

Πικραμένη Κωλοφωτιά(13/05 με 12/08)

(Δεν σας αρέσει σαν όνομα ζωδίου ε; Όταν σας λένε Παρθένο, Καρκίνο, Δίδυμο -εκτός αν έχετε όντως δίδυμο- και Ιχθείς καλύτερα είναι);

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά

Ο Άρης μπαίνει μέσα στον κύκλο της Αφροδίτης περισσότερο απ’όταν προσπαθούσε να την αφήσει έγκυο πριν τον Ήφαιστο.

Αυτό φέρνει αναταραχές στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά μη φοβάστε, μπορείτε πάντα να κρυφτείτε σαν καμιά λουλού πίσω από το επιχείρημα «δεν φταίω εγώ που σε είπα παλιορουφιάνα, φταίει ένας πλανήτης μερικά εκατομμύρια χιλιόμετρα μακρυά».

Νυσταγμένος Κάστορας(13/08 με 12/11)

Ήσασταν στο ποτάμι όλη μέρα και φτιάχνατε το φράγμα. Η ουρά σας είναι μούσκεμα και την νιώθετε σαν παγωμένη ρακέτα του κρίκετ κολλημένη άτσαλα πάνω στο υπόλοιπο σώμα σας.

Θέλετε να τα παρατήσετε όλα, το σπίτι, την κατασκευαστική, τα δόντια.

Το πρόβλημα με το αλκοόλ έχει αρχίσει να γίνεται αισθητό και τα υπόλοιπα ζώα σας φωνάζουν ενυδρίδα. «Ανήκουμε σε εντελώς άλλη Τάξη, οι ενυδρίδες δεν είναι Τρωκτικά σαν εμένα», τους απαντάτε. Go get some sleep.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Ινδιάνικο αστρολόγιο!

Μυξοπράσινος Μπάμπουρας(13/011 με 12/01)

Η Αφροδίτη βρίσκεται ανάμεσα στον Δία και τον Ερμή σαν να θέλει να τους χωρίσει επειδή τσακώνονται για ένα πακέτο που περιμένει εδώ και δέκα μέρες ο Δίας («να τα βράσω τα φτερωτά σανδάλια σου»)!

Αυτό επιδρά και στα δικά σας οικονομικά καθώς είχατε παίξει στοίχημα ότι ο Ερμής ξαφνικά θα έπαυε να είναι ο κοντινότερος πλανήτης στον Ήλιο και θα έβγαινε παραέξω, μπαίνοντας αυτός ανάμεσα σε Αφροδίτη και Δία. Πάτε καλά;

Αλαφιασμένο Πούμα(13/01 με 09/02 και κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα που ξεκινάει με Κυριακή)

Μια σοφή παροιμία από τον Μεγάλο Λεμπόφσκι λέει «κάποιες φορές τρως την αρκούδα, κάποιες φορές η αρκούδα τρώει εσένα».

Εσάς φίλοι μου σας τρώει σχεδόν πάντα η αρκούδα, μερικές φορές σας τρώει και ο κροταλίας, ενώ κάποιες φορές σας τρώει και η χελώνα. Πάλι καλά να λέτε που ζείτε.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα: Ινδιάνικο αστρολόγιο!

Με την Αφροδίτη μπροστά στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σαν φοιτήτρια που είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε για να μην την διώξουν από το κολλέγιο, η μοίρα σας είναι τόσο άσχημη που ήμουν έτοιμος να μην γράψω καν αυτό το ζώδιο γιατί δεν θα το διάβαζε κανένας.

Προσέξτε τις αρκούδες, τα πούμα, την φωτιά, μην βάζετε το μαχαίρι στην τοστιέρα, το χέρι σας στην πρίζα.

Το σοφό πνεύμα των προγόνων (που είναι στην πλειοψηφία τους νεκροί μετά από μαρτυρικό τέλος, κατά μια διαολεμένη σύμπτωση) για ακόμη μια φορά μίλησε. Χρησιμοποιήστε το υπεύθυνα.