Στέφανος Κασσελάκης

Τους αιφνιδίασε: Το νέο επαγγελματικό βήμα του Κασσελάκη μετά το «πραξικόπημα» στον Σύριζα (Pics)

Να δούμε τώρα τι θα κάνουν για να τον σταματήσουν ξανά.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τον αποκλεισμό του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα πολιτικά δρώμενα και να ακολουθήσει νέους επαγγελματικούς δρόμους. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να έχει ήδη κλείσει μια σειρά από ραντεβού με ειδικούς καριέρας για να εξετάσει τις δυνατότητές του. Εμείς στο Menshouse, με το γνωστό άρτιο ρεπορτάζ που χαρακτηρίζει τη δημοσιογραφική δεοντολογία μας, σας παρουσιάζουμε τα έξι πιθανά νέα επαγγέλματα του Στέφανου Κασσελάκη.

Στέφανος Κασσελάκης Barista με πολιτική άποψη

Με το καλοσχηματισμένο του χιπστερομούστακο, το τατουάζ μανίκι και το αψεγάδιαστο στιλ, ο Κασσελάκης είναι έτοιμος να κυριαρχήσει στο χώρο της εστίασης. Ποιος καλύτερος τρόπος να προσεγγίσει τη νεολαία από το να τους σερβίρει το αγαπημένο τους φρέντο καπουτσίνο; Η δεξιότητα που έχει αναπτύξει στο να ανακατεύει πολιτικά ρεύματα, σίγουρα θα τον βοηθήσει να φτιάχνει τον καλύτερο εσπρέσσο. Και αν το πράγμα δεν πάει καλά, το όνομα του καταστήματος θα αλλάζει από «Στε-fans» σε «Ό,τι πάρεις 2 ευρώ».

Μαχητής σε ριάλιτι επιβίωσης

Αν κάτι έχει αποδείξει ο Κασσελάκης, είναι ότι δεν φοβάται τα δύσκολα. Επόμενο βήμα; Τα reality shows τύπου Survivor ή Φάρμα. Εκεί θα φανεί ποιος αντέχει στα ψυχολογικά «συμβούλια», τις ίντριγκες και το να του πέφτει η καρύδα στο κεφάλι κάθε τρεις και λίγο. Με σύνθημα “Survivor ή θάνατος”, ο Κασσελάκης θα κάνει τους αντιπάλους του να ιδρώσουν. Εκτός κι αν επιλέξει τη Φάρμα, όπου θα τον δούμε να ταΐζει πρόβατα και να λέει σε κάθε αγελάδα: «Μαζί θα αλλάξουμε το σύστημα».

Τελικά δεν ήταν λίστα γάμου: Κασσελάκης-Τάιλερ κλείνουν στόματα αποκαλύπτοντας ποια είναι η αλήθεια (pics)

Κομμωτής-υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε κομμωτήριο

Ποιος είπε ότι το επόμενο βήμα πρέπει να είναι μακριά από την επικοινωνία; Ο Κασσελάκης είναι έτοιμος να γίνει το δεξί χέρι κάθε ιδιοκτήτη κομμωτηρίου. Με την επικοινωνιακή του δεινότητα και το ψαλίδι στο χέρι, θα πείσει κάθε πελάτισσα ότι χρειάζεται μια «ριζική αλλαγή» στο κούρεμά της, όπως ακριβώς ήθελε να φέρει ριζικές αλλαγές στην πολιτική. Τέλεια ντεκαπάζ, άψογο στιλ και πολλά κοινωνικά μηνύματα μεταξύ ενός μασάζ κεφαλής και μιας βαφής.

Personal Trainer για τους αγχωμένους πολιτικούς

Ένας άνθρωπος που έχει περάσει τόσα, σίγουρα έχει αναπτύξει ειδικές δεξιότητες στη διαχείριση άγχους. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από έναν πολιτικό γυμναστή που θα προπονεί άλλους αγχωμένους πολιτικούς; Με την εμπειρία του στο να τρέχει από συνέντευξη σε συνέντευξη, ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να δείξει στον κάθε πικραμένο πώς να αποβάλλει την ένταση της πολιτικής ζωής, είτε μέσω yoga είτε με έναν γρήγορο μαραθώνιο.

Κασσελάκης 1

Ειδικός σε εικονικές εκλογές και exit polls

Αν υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, είναι ότι ο Στέφανος γνωρίζει τα exit polls καλύτερα από κάθε άλλον. Το επόμενο βήμα; Η δημιουργία μιας startup που θα ειδικεύεται σε «προσωπικά exit polls», όπου κάθε πελάτης θα μπορεί να ρωτάει τους φίλους του για την άποψή τους πριν πάρει σημαντικές αποφάσεις, όπως πού να πάει διακοπές ή ποιο αυτοκίνητο να αγοράσει. Έτσι, οι πελάτες του θα είναι σίγουροι πως οι αποφάσεις τους είναι πάντα «εγκεκριμένες από την πλειοψηφία».

Κασσελάκης 2

Μεταμφιεστής πολιτικών για απόκρυψη από τα πολιτικά ΜΜΕ

Στον σύγχρονο κόσμο της πολιτικής, το να αποφύγεις τα φώτα της δημοσιότητας είναι τέχνη. Ο Στέφανος Κασσελάκης, με την εμπειρία του στις αντιθέσεις και στις πολιτικές ίντριγκες, είναι ο ιδανικός για να βοηθάει πολιτικούς που θέλουν να εξαφανιστούν από τα πολιτικά media και να αφοσιωθούν στα lifestyle media. Τον βλέπουμε ήδη να ντύνει κάποιον με τη φανέλα, αθλητική κορδέλα και σορτσάκι, έτοιμο να φύγει από μια συνέντευξη τύπου για το γυμναστήριο χωρίς να αφήσει ίχνη. Ποιος πολιτικός συντάκτης με γραβάτα, σακάκι και καφέ γυαλισμένο σκαρπίνι θα τολμήσει να ακολουθήσει τον πολιτικό στο κρόσφιτ; Μόνο ρεπόρτερ από εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου και της Ναταλίας Γερμανού θα μπορέσουν να τον κυνηγήσουν.