Ο Τζέιμς Κόρντεν έκανε την καλύτερη παρωδία για την γκάφα των Όσκαρ
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ο Τζέιμς Κόρντεν έκανε την καλύτερη παρωδία για την γκάφα των Όσκαρ

Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα παρουσιαστών παγκοσμίως, απέδειξε γιατί βρίσκεται στην κορυφαία 5άδα και ίσως να έχει αφήσει πίσω του τον Τζίμι Φάλον.

Η απόδειξη πως όταν υπάρχουν άνθρωποι με φαντασία, ικανοί και παθιασμένοι με την δουλειά τους, μπορεί να γίνεται πάντα κάτι εντυπωσιακό, είναι ο Τζέιμς Κόρντεν. Ο παρουσιαστής του Late Late Show και η ομάδα του ήταν σε εγρήγορση κατά την διάρκεια της απονομής των Όσκαρ και δεν έχασαν χρόνο. Ο χρόνος άλλωστε είναι πολύ σημαντικός. Άλλη δυναμική έχει να κάνεις κάτι αμέσως μετά και άλλη δύο μέρες μετά. Η γκάφα που έγινε στο τέλος της απονομής δε γινόταν να περάσει ασχολίαστη. Για την ακρίβεια ο Τζέιμς δεν έμεινε μόνο στον κλασσικό μονόλογο των παρουσιαστών στο ξεκίνημα της εκπομπής του. Έκανε κάτι πολύ πιο αξιοσημείωτο.

Ετοίμασε ένα βίντεο-παρωδία που είναι η καλύτερη αποτύπωση του πως ένιωσαν οι συμμετέχοντες σε αυτή την άβολη κατάσταση. Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται εύκολο, αλλά είναι το ακριβώς αντίθετο. Ο Τζέιμς Κόρντεν πήρε μια σκηνή από το La La Land (τον αρχικό νικητή του Best Picture) και την προσάρμοσε στα δεδομένα του.

Στη σκηνή από την οντισιόν της Στόουν, όπου λέει το τραγούδι The Fools Who Dream, της ζητείται από τους υπεύθυνους του κάστινγκ να τους παρουσιάσει μια εικόνα. Να αυτοσχεδιάσει και να πλάσει μια εικόνα στο μυαλό τους. «Paint as a picture» της λέει ο υπεύθυνος και ο Κόρντεν πιάστηκε από εκεί για να στήσει το κομμάτι του.

Best Picture ήταν το «επίδικο» βραβείο που τελικά κατέληξε στο Moonlight. Picture ήταν και η αποστολή της Στόουν.

Ο παρουσιαστής φοράει τα ρούχα της – σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος προφανώς – και κάθεται δίπλα στον Ράιαν Γκόσλινγκ. Η υπεύθυνη του κάστινγκ τον προσκαλεί. Σηκώνεται. Στέκεται απέναντι τους. Ξεκινάει να σιγοτραγουδάει. Αποδίδει το συναισθηματικό μετά των συντελεστών του La La Land που ανέβηκαν στη σκηνή. Κι όχι μόνο. Αναδεικνύει τις αντιδράσεις των ηθοποιών στο άκουσμα αυτού του μπερδέματος. Κάνει ειδική αναφορά στον επίμαχο φάκελο. Here’s to the ones who lose, gosh i need so much booze!