Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτό το βίντεο που χορεύει δεν θες να το χάσεις με τίποτα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτό το βίντεο που χορεύει δεν θες να το χάσεις με τίποτα

Το όνομα της φέρνει στο μυαλό πολύ συγκεκριμένα πράγματα εδώ και μια 20ετία και ο Τζίμι Φάλον φρόντισε να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Πάνω από 20 χρόνια τώρα η ίδια κατάσταση. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι από τις συνήθειες που δεν βαριέσαι ποτέ. Γι΄αυτό πάντοτε απορούσαμε με όλους τους συντρόφους της που επέλεξαν να τελειώσουν τη σχέση μαζί της. Αυτή την περίοδο ο τυχερός που στέκεται στο πλάι της είναι ο Drake και σίγουρα μετά από αυτό το βίντεο θα νιώθει ακόμα πιο χαρούμενος με την τύχη του. Ωραίο παιδί και ο Mr. Hotline Bling, αλλά η Τζένιφερ είναι από εκείνες τις γυναίκες που δεν τιθασεύονται ποτέ.

Πάνω σε αυτό βασίστηκε και ο Τζίμι Φάλον που την είχε καλεσμένη στο Tonight Show. Σε κάθε καλεσμένο του φροντίζει να δίνει ένα παιχνίδι που πιστεύει ότι του ταιριάζει περισσότερο και τα καταφέρνει καλύτερα. Πού τα καταφέρνει καλύτερα η JLo; Στον χορό προφανώς. Για την ακρίβεια σε χορό όπου απαιτείται άψογη κίνηση της πίσω πλευράς. Ε, όσο να πεις τόσα χρόνια η Τζένιφερ Λόπεζ ένα διδακτορικό στο αντικείμενο το έχει πάρει.

Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια κλήθηκαν να μετατρέψουν σε χορευτικές κινήσεις ορισμένες καθημερινές ή όχι και τόσο καθημερινές ασχολίες. Ο Φάλον χόρεψε καθώς έκανε ότι έβαζε ένα στενό τζιν και σαν να βρίσκεται σε ένα λεωφορείο.

Αυτά που έτυχαν στην Λόπεζ ήταν παραπάνω από κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της. Το πρώτο ήταν να κουνηθεί όπως ένα πλυντήριο εσωτερικά ενόσω πλένει τα ρούχα. Η δεύτερη αποστολή ήταν Hot Cowboy, κάτι που από το άκουσμα μόνο σου προκαλεί μια μίνι παράλυση. Το λες και θείο δώρο να την βλέπεις να κάνει πως καβαλάει έναν ταύρο.

Και τα δύο μαζί συνθέτουν ένα σούπερ σέξι θέαμα, οπότε κάπου εδώ κάνουμε ένα step back και σε αφήνουμε να το απολαύσεις…