Μανούλες
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Μανούλες του Facebook: Πώς θα σχολίαζαν σε ένα στάτους το Survivor

Μανούλες του Facebook και Survivor για πρώτη φορά συναντιούνται σε ένα στάτους.

Οι μανούλες του facebook, αυτό το σύνολο από διάφορες σελίδες του πιο δημοφιλούς ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν. Αποτελεί μια φιλόξενη γωνιά στο ελληνικό facebook άλλες φορές ανοιχτό και άλλες φορές κλειστό. Στο μέρος αυτό νέες και παλαιότερες μανάδες μαζεύονται και ανταλλάσσουν απόψεις που αφορούν σε πρώτο επίπεδο τα παιδιά τους. Αλλά δε σταματούν εκεί. Δε θα μπορούσαν απλά να σταματήσουν εκεί.

Η βαθιά μελέτη των ορθόδοξων διδαχών, τα γιατροσόφια, οι εμπειρικές ιατρικές γνώσεις, οι συμβουλές που μεταφέρονται με χαλασμένο τηλέφωνο, οι «έχω γεννήσει εγώ και ξέρω» σχολιαστές τους κάνουν αυτές τις σελίδες ένα οπτικό υπερθέαμα που αν το αντιμετωπίσεις χαλαρά μπορείς να βγάλεις ατέλειωτες ώρες γέλιου. Αν το πάρεις σοβαρά μπορεί να βγεις στους δρόμους και να φωνάζεις «ήρθε το τέλος». Ή ακόμα χειρότερα να πέσεις στην παγίδα τους και να μπεις να σχολιάσεις.

Σε αυτήν τη περίπτωση είσαι σχεδόν τελειωμένος. Καταδικασμένος να σου την πέσουν όλες οι μανούλες μαζί όπως στον Νίκολας Κέιτζ σε αυτό το καταπληκτικό σκουπίδι της έβδομης τέχνης, το remake του Wickerman του 1973 με τον ίδιο τίτλο. Όλοι οι άτυχοι που το έχουμε δει θυμόμαστε τι γίνεται στο εκπληκτικό φινάλε του. Το να μπει άντρας στις σελίδες τους και να σχολιάσει τα κακώς κείμενά τους είναι πολύ επικίνδυνιο. Τόσο επικίνδυνο όσο το να μπει άντρας στο Ναι είσαι μισογύνης με όνομα χρήστη Σατράπης.

Την ίδια ώρα στον πλανήτη ελληνική τηλεόραση ένα πρόγραμμα έχει σαρώσει τις τηλεθεάσεις και έχει γίνει η συζήτηση των ημερών. Το ριάλιτι Survivor με την ομάδα των Διασήμων και την ομάδα των Μαχητών έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό και κάθε επεισόδιο του φανατίζει όλο και πιο πολύ τους θεατές του. Θεατές που έχουν γίνει οπαδοί, έχουν διαλέξει αγαπημένους παίκτες και στρατόπεδα και βαράνε αλύπητα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τους ήρωες του παιχνιδιού τους ξέρετε. Αν δεν τους ξέρετε αρκεί μια βόλτα στο menshouse και θα τους μάθετε.

To θέμα μας είναι αν τους ξέρουν οι Μανούλες του Facebook και κατά πόσο τις έχει παρασύρει και αυτές ο τυφώνας Survivor. Θα έμπλεκαν το μαμαδίστικο ένστικτό τους σε θέματα που αφορούν το Survivor; Θα ανακάτευαν κάποιο «πρόβλημα» των παιδιών τους που τις απασχολεί με τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο;

Όλες οι απαντήσεις σε ένα χαρακτηριστικό στάτους μιας τέτοιας μανούλας και των συναδέλφων της που έσπευσαν να σχολιάσουν.

ΔΕΣ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Μανούλες του Facebook: Πώς θα σχολίαζαν σε ένα στάτους το Survivor

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική