Όταν το γατάκι της Στικούδη ρίχνει το instagram!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Όταν το γατάκι της Στικούδη ρίχνει το instagram!

Τίτλοι, υπέροχοι, μοναδικοί, σε κάνουν να φαντασιώνεσαι λαγούς με πετραχήλια μέχρι να κάνεις ένα μικρό λάθος. Να κλικάρεις και να δεις το περιεχόμενο του άρθρου…

Τίτλοι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Τίτλοι που ο εμπνευστής τους θα έπρεπε να βραβευθεί με 2 πούλιτζερ και βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards.

Τους διαβάζεις και είναι τόσο προκλητικοί και λαχταριστοί που το χέρι σου πάει από μόνο του στο κλικ για να δεις και τι κρύβουν τελικά. Εδώ έχουμε ένα μικρό θεματάκι…

Γιατί μερικά από τα καρπούζια των τίτλων, όταν ανοίγεις το θέμα αποδεικνύονται μάπες. Διαβάζεις για παράδειγμα για το…γατάκι της Στικούδη και τρέχουν τα σάλια σου από τις κίνκι σκέψεις. Βλέπεις τον Ιωάννου με τη νέα του σύντροφο (ένα άλογο) και νομίζεις ότι ο νεαρός ηθοποιός μετά τη Ναταλία το ‘ριξε στα σκληρά.

Το menshouse έκανε το πείραμα του Cern. Βρήκε κάποιους από τους καλύτερους τίτλους σε sites και τσέκαρε αν το περιεχόμενο των άρθρων έχει ή όχι σχέση με τον επικό τίτλο. Αν θέλετε να δείτε και εσείς, απλώς κάντε κλικ στο κάτω μέρος της φωτογραφίας.