Ο παίκτης-έκπληξη που πάει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει το Survivor
Βρείτε μας στο

Το reality-φαινόμενο της σεζόν, εκτός από τηλεοπτικό ενδιαφέρον, έχει και στοιχηματικό. Η κουβέντα για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής έχει ξεκινήσει για τα καλά με τις στοιχηματικές να μπαίνουν και αυτές στο παιχνίδι, αφού οι πρώτες αποδόσεις έχουν ήδη βγει…

Ακλόνητο φαβορί θεωρείται από τους περισσότερους ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο παίκτης που ξεκίνησε από τους μαχητές και μεταπήδησε στο στρατόπεδο των διασήμων έχει όλο το πακέτο. Είναι ο καλύτερος παίκτης στα αγωνίσματα, δεν έχει προκαλέσει αντιπάθειες στις τάξεις των συμπαικτών και τηλεθεατών και όλοι ποντάρουν ότι θα φτάσει ως το τέλος με πολύ καλές πιθανότητες να είναι αυτός ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού. Θα τον βρείτε σε απόδοση 6-7.

Ο παίκτης-έκπληξη που πάει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει το Survivor

Δεύτερος ο Μάριος από την ομάδα των μαχητών. Ο Κύπριος εκτός του ότι είναι ο πιο δυνατός παίκτης της ομάδας του και μέσα στην τριάδα των κορυφαίων του παιχνιδιού έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με συμπαίκτες και αντιπάλους. Την Κύπρο. Γνωρίζοντας τη δυναμική που μπορούν να δώσουν στα δικά τους παιδιά οι κουμπάροι (όπως έχει αποδειχτεί σε όλα τα παιχνίδια έως τώρα, με πιο πρόσφατο το παράδειγμα του Voice) και με την αλλαγή των κανονισμών εφέτος που βάζει και το κοινό στο κόλπο, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Μάριος ξεκινάει από πλεονεκτική θέση και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί με απόδοση 6,5-7,5.

Ο παίκτης-έκπληξη που πάει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει το Survivor

Ακολουθούν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Λάμπρος Χούτος, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να είναι πολύ μακριά από τις πρώτες θέσεις, καθώς τα 4000 γαλόνια του δεν συγκινούν ιδιαίτερα τις στοιχηματικές που τον έχουν στο ντροπιαστικό για το βιογραφικό του 29-30.

Ο παίκτης-έκπληξη που πάει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει το Survivor

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Υπάρχει όμως και μια ιδιαίτερη περίπτωση που αξίζει να σημειωθεί. Οι πολύ ψαγμένοι παίκτες που διαθέτουν άγνοια κινδύνου, βλέπουν στο πρόσωπο του Μπο, τον παίκτη που μπορεί να κάνει ανατροπή μεγαλύτερη και απ’ του Γιάννη Κομπότη και να πάρει τη νίκη. Μιλάμε για τον παίκτη του οποίου η απόδοση είναι γύρω στο 24-26. Λουκούμι δηλαδή πιο γλυκό και από το χάμπουργκερ που κατασπάραξε ο τίμιος γίγαντας…

Ο παίκτης-έκπληξη που πάει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει το Survivor

Πώς δικαιολογούν τη γνώμη τους όσοι βλέπουν Μπο; Δεν ποντάρουν ασφαλώς στις ικανότητες του στα αγωνίσματα όσο στην εικόνα που έχουν γι’ αυτόν συμπαίκτες και τηλεθεατές. Πιστεύουν ότι πολύ δύσκολα κάποιος θα τον προτείνει αφού δεν τον θεωρεί κανείς ανταγωνιστή για τη νίκη (μόνο για το ροχαλητό του μπορεί να βγει στον τάκο) αλλά ακόμα και αν βγει προτεινόμενος το κοινό που βλέπει στο πρόσωπό του τον μέσο Έλληνα με την μπάκα του, τη βαρεμάρα και τη λαιμαργία του, δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει.

Θυμίζουν επίσης ότι πολλά θα αλλάξουν στις στρατηγικές και τις συμμαχίες στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, όπου οι δυο ομάδες (διάσημοι-μαχητές) θα συγχωνευτούν και θα πάνε μαζί στο φινάλε του Survivor.

Λέτε να γίνει η μεγάλη έκπληξη και να τα σαρώσει όλα ο τίμιος Μπο; Δεν το λες και απίθανο πάντως…