Οι 3 χειρότερες δουλειές του κόσμου! (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Οι 3 χειρότερες δουλειές του κόσμου! (Pics)

Δείξε σεβασμό: αυτές οι δουλειές είναι χειρότερες από όλες τις δουλειές του κόσμου. Ναι, και από την δική σου!

Πιστεύεις ότι η δουλειά σου είναι άσχημη; Δεν γουστάρεις καθόλου όταν έρχεται εκείνη η ώρα της ημέρας που πρέπει να ξεκινήσεις να δουλεύεις; Καλωσόρισες στο κλαμπ μας! Κανείς δεν γουστάρει να δουλεύει. Δείξε όμως λίγο σεβασμό και μην γκρινιάζεις. Διότι υπάρχουν και χειρότερες δουλειές από την δική σου.

Θα μου πεις ότι δεν έχω ιδέα τι δουλειά κάνεις εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο. Δεν έχει σημασία. Στο υπογράφω: υπάρχουν και χειρότερες δουλειές από την δική σου.

Ρίξε μια ματιά στα τρία παρακάτω επαγγέλματα και θα το καταλάβεις. Χειρότερα επαγγέλματα από αυτά δεν παίζει να υπάρχουν:

Μυριστής μασχάλης

Οι 3 χειρότερες δουλειές του κόσμου! (Pics)

Ναι, καλά διαβάσατε. Υπάρχει όντως τέτοιο επάγγελμα. Οι εταιρείες που παράγουν αποσμητικά χρειάζονται κάποιον να δοκιμάζει την αποτελεσματικότητά τους. Στην Αυστραλία μάλιστα, υπάρχει μια τύπισσα, η Πέτα Τζόουνς που έχει κάθε μέρα την αποστολή να μυρίζει μασχάλες ξένων ανθρώπων προκειμένου να βεβαιωθεί πως το αποσμητικό κάνει σωστά την δουλειά του. Φαντάσου τώρα να κάθεσαι να κάνεις αυτό το πράγμα για ένα οκτάωρο κάθε μέρα! Η ίδια πάντως η Πέτα δεν έχει θέμα. «Ήταν λίγο παράξενο στην αρχή αλλά μέσα σε μια εβδομάδα το είχα συνηθίσει», λέει η ίδια.

Αυνανιστής ζώων

Οι 3 χειρότερες δουλειές του κόσμου! (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Οι 3 χειρότερες δουλειές του κόσμου! (Pics)

Εντάξει, νομίζεις ότι σε τρολάρουμε τώρα αλλά όχι, δεν σε τρολάρουμε. Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που για να γίνουν σωστά απαιτείται το σπέρμα των ζώων (ερευνητές, αγρότες, διαφόρων ειδών επιστήμονες). Και για να γίνει αυτό χρειάζεται κάποιος να ακολουθήσει αυτή την διαδικασία και να αποθηκεύσει το σπέρμα σε ένα κουτί. Όχι και η πιο εύκολη ή ευχάριστη δουλεια. Μάλιστα, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο επειδή η αποστολή τους ήταν να πάρουν σπέρμα από έναν ταύρο!

Δοκιμαστής ζωοτροφών

Οι 3 χειρότερες δουλειές του κόσμου! (Pics)

Έχεις έναν σκύλο ή μια γάτα, του αγοράζεις μια ζωοτροφή και όλα κομπλέ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι παραπάνω, το κατοικίδιό σου απλά θα φάει. Υπάρχουν όμως και κυριλάτες τροφές για ζώα, που είναι πολύ ανώτερου επιπέδου από τις νορμάλ. Είναι οι τροφές που παίρνουν στα ζώα τους οι πολύ πλούσιοι άνθρωποι και ένα τέτοιο κατάστημα στην Αγγλία έχει προσλάβει έναν άνθρωπο για να… τσεκάρει ένα-ένα τα πιάτα που πουλάει στους πελάτες του. Αυτός ο τύπος λέγεται Σάιμον Άλισον, κάθε μέρα τρώει μεγάλες μερίδες ζωοτροφών και δηλώνει πως «λατρεύει την δουλειά του». Κάθε μέρα πάντως, όταν τελειώνει, μασάει μια τσίχλα μπας και φέρει στα κανονικά την αναπνοή του πάλι.