«Μιλάμε Ανοιχτά για τη Γυναικεία υγεία»: Το 2ο Επιστημονικό Forum της “Women's Health First!”

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 Δεκεμβρίου, στις 17:00 μμ στο Makedonia Palace -Alexandros Hall .

Η Women’s Health First (WHF) η πρώτη πρωτοβουλία Γυναικών Γυναικολόγων για τη  γυναικεία υγεία προσκαλεί το γυναικείο κοινό της Θες/νικης στο 2οτης Επιστημονικό  Forum: «Μιλάμε Ανοιχτά για τη Γυναικεία Υγεία». Καταξιωμένοι μαιευτήρες – γυναικολόγοι, ιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων, επαγγελματίες υγείας, ambassadors  της WHF, δημοσιογράφοι και το κοινό της πόλης, θα συναντηθούμε σε έναν ανοιχτό  διάλογο. Να μιλήσουμε για το σήμερα και το αύριο που μέσω της τεχνολογίας αλλάζει  και ζητά από τη γυναικεία υγεία να προσαρμοστεί, να εξελιχθεί και να δώσει η ίδια  διεξόδους και λύσεις

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 Δεκεμβρίου, στις 17:00 μμ στο  Makedonia Palace -Alexandros Hall.

Η Women’s Health First (WHF) ως μία αστική μη κερδοσκοπική Επιστημονική εταιρεία  των Γυναικών Γυναικολόγων της Ελλάδας με κοινωνικό χαρακτήρα, επικεντρώνεται στη  γυναικεία υγεία και την ίδια τη γυναίκα ασθενή από την έφηβη έως την μεγαλύτερη  ηλικία της. Η εκδήλωση, εκτός από τον πρωτοφανή διάλογο γύρω από την γυναικεία  υγεία ρίχνει φως σε ανισότητες και στερεότυπα που εξακολουθούν να υφίστανται,  προσφέροντας μια πολυδιάστατη προσέγγιση στη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη  κοινωνία. Σε μια εποχή όπου η θέση της γυναίκας στην κοινωνία εξελίσσεται και ο ρόλος  της κινείται πέρα από τον ρόλο της ως μητέρα, συζύγου ή επαγγελματία, είναι σημαντικό  να αναγνωριστεί και ο ρόλος της στην κοινωνία ως φορέας αλλαγής και προόδου.

Η επιστημονική συνάντηση θα ολοκληρωθεί με ένα γιορταστικό cocktail party στο  Φουαγέ του Makedonia Palace προσφέροντας την ευκαιρία για περαιτέρω  αλληλεπίδραση, γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων και ερωτήσεων.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας και δεσμεύσετε τη θέση σας στο link που ακολουθεί:

LINK

TAGS: