Αποχώρηση
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Ποιους θα ψήφιζαν για αποχώρηση από το Survivor δέκα άλλοι Διάσημοι;

Η ψηφοφορία για το ποιος θα είναι προτεινόμενος αν στο νησί υπήρχε μια διαφορετική ομάδα Διασήμων

Η ψηφοφορία για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση από το νησί του Survivor είναι ένα από τα πιο έντονα κομμάτια του παιχνιδιού. Σε ένα ριάλιτι που μπορείς να κρύβεσαι, όταν φτάνει η στιγμή να ψηφίσεις δείχνεις τον αληθινό σου εαυτό. Κάποιες από αυτές μάλιστα έγιναν η αφορμή για να φανούν οι κρυφές συμμαχίες. Άλλες ψηφοφορίες έγιναν σε συναισθηματικά φορτισμένες συνθήκες. Ανταλλάχτηκαν σκληρές κουβέντες και ξεκίνησαν αντιπάθειες που κρατούν ακόμα.

Οι Μαχητές την έχουν περάσει πολλές φορές αυτή τη διαδικασία. Έχουν γίνει θα λέγαμε ειδικοί. Οι Διάσημοι το πέρασαν και αυτοί στην αρχή αλλά μετά τις σερί νίκες τους έχουν ξεχάσει πώς είναι να ψηφίζεις έναν από τους ανθρώπους που μοιράζεσαι τόσο λίγη τροφή, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Tι θα γινόταν όμως αν προς αποχώρηση ψήφιζαν κάποιοι άλλοι Διάσημοι;

Αυτούς τους Διάσημους τους είδαμε και πάνω κάτω ξέρουμε ποιοι θα ψήφιζαν ποιους. Οι κολλητοί ξεχωρίζουν, οι συμπάθειες το ίδιο, όπως φαίνονται επίσης οι αδύναμοι κρίκοι.

Σε περίπτωση που έμπαιναν όμως κάποιοι άλλοι Διάσημοι τι θα γινόταν; Όχι τόσο στο αγωνιστικό μέρος του ριάλιτι. Αυτό είναι κουβέντα για άλλη στιγμή. Καθαρά στο θέμα ψηφοφορίας. Όταν δινόταν στους νέους διάσημους το κομμάτι παπύρου και το μαρκαδοράκι τι θα έγραφαν;

Βάλαμε με τη φαντασία μας 10 τέτοιες περιπτώσεις Διασήμων και τους φωτογραφίσαμε ακριβώς τη στιγμή που έδειχναν την ψήφο τους στην κάμερα; Τί έγραψε ο καθένας; Ποιοι θα ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση με τις ψήφους αυτές; Οι απαντήσεις στις σκληρές ομολογουμένως εικόνες που ακολουθούν.