Μάτια
Βρείτε μας στο

Ο Ορέστης Τσανγκ με τις τελευταίες του κερδισμένες ασυλίες αναγκάζεται να ψηφίζει ζωντανά τον παίκτη που προτείνει για αποχώρηση. Αυτές οι ψήφοι του όπως και οι προηγούμενες δείχνουν μία τάση. Τι τάση δηλαδή, δείχνουν ξεκάθαρα το άτομο που θέλει να φύγει. Και αυτό το άτομο είναι η Ελισάβετ. Στα μάτια του είναι η μοναδική που αξίζει να αποχωρήσει.

Κάποιοι από το κοινό του ριάλιτι υποστηρίζουν ότι του έχει γίνει εμμονή. Αυτή η εμμονή όμως μήπως κρύβει κάτι παραπάνω; Μήπως δεν έχει μάτια για κανέναν άλλον στο νησί από την ώρα που έβαλε στόχο την Ελισάβετ;

Τι βλέπουν τα μάτια του όταν κοιτάζει τους υπόλοιπους συμπαίκτες και αντιπάλους;

Σίγουρα είναι ένας παίκτης που δουλεύει με πολύ καλά υπολογισμένη τακτική. Ότι είναι καλός στα αγωνίσματα ασυλίας τον βοηθάει σε αυτό. Ο Τσανγκ είμαστε σίγουροι ότι κοιτάζει γύρω του αντιπάλους και συμπαίκτες και έχει σχηματίσει για τον καθένα μία εικόνα. Επηρεάζεται όμως αυτή η εικόνα από τον πρωταρχικό του στόχο; Να διώξει δηλαδή την δεύτερη από τις δύο δίδυμες συμπαίκτριές του; Ας κάνουμε μια προσπάθεια να μπούμε μέσα στο οπτικό νεύρο του κινεζοθεσσαλονικιού και να προσπαθήσουμε να δούμε τι βλέπει. Κάποια από τα αποτελέσματα ίσως σας τρομάξουν. Καλό θα ήταν να απομακρύνετε μικρά παιδιά και ανθρώπους με καρδιακά προβλήματα. Ετοιμαζόμαστε να μπούμε στο μυαλό και τα μάτια του Ορέστη Τσανγκ.