Ο λόγος για τον οποίο ήρθαν στα χέρια Αγγελόπουλος-Χανταμπάκης (Vid)
Βρείτε μας στο

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor θα το δει όλη η Ελλάδα. Από χθες το βράδυ, όταν προβλήθηκε το τρέιλερ με τον χοντρό τσακωμό Χανταμπάκη-Αγγελόπουλου έγινε το πρώτο θέμα συζήτησης στα social media και όχι μόνο.

Τι έγινε όμως και τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα οι δυο πρώην φίλοι να έρθουν στα χέρια;

Ένα σενάριο που ακούγεται πολύ έντονα από το πρωί έχει να κάνει με την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού. Η ατάκα του Χανταμπάκη που παίζει στο τρέιλερ (00:21) «δεν μου άρεσε καθόλου η ψηφοφορία» ερμηνεύεται από τους λάτρεις των σεναρίων ως εξής:

Οι διάσημοι χάνουν και στη σημερινή δοκιμασία, με αποτέλεσμα να χάσουν και την ασυλία και να οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλουν τρεις προτεινόμενους.

Ο Αγγελόπουλος ο οποίος έχει κερδίσει την ατομική ασυλία προτείνει υποψήφιο προς αποχώρηση, όχι τον Χανταμπάκη, αλλά κάποιον φίλο του, πιθανότατα τον Μπο, ο οποίος στο χθεσινό επεισόδιο άφηνε υπονοούμενα για παίκτες που είναι πιο απόμακροι και έχουν δημιουργήσει κλίκες, φωτογραφίζοντας τον Αγγελόπουλο.

 

Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, ο Χανταμπάκης αντέδρασε στην κίνηση του Αγγελόπουλου, κατηγορώντας τον για διπροσωπία με αποτέλεσμα ο τελευταίος να του ζητήσει τον λόγο και κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση να ξεφύγει και οι δυο παίκτες να πιαστούν στα χέρια.

Ο λόγος για τον οποίο ήρθαν στα χέρια Αγγελόπουλος-Χανταμπάκης (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Ο λόγος για τον οποίο ήρθαν στα χέρια Αγγελόπουλος-Χανταμπάκης (Vid)

Όσοι υιοθετούν το συγκεκριμένο σενάριο υποστηρίζουν επίσης ότι οι σκηνές που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, με τους διάσημους να μιλούν για κακό κλίμα μεταξύ τους, κάτι που έγινε και τα άλλαξε όλα, αλλά χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες, ήταν μετά τον καυγά Αγγελόπουλου-Χανταμπάκη και η παραγωγή επέλεξε να τις δείξει χθες για να επιτείνει την αγωνία.

Σενάριο ή πραγματικότητα; Η απάντηση σε λίγες ώρες σε ένα επεισόδιο που πραγματικά κόβει την ανάσα.

ΥΓ Αν πάντως ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο Πάνος και Τσανγκ τη γλίτωσαν πάλι…